Купив: Cаундбар LG SJ2
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Купив: CD-програвач Yamaha CD-S700 Black
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Купив: Пральна машина автоматична Samsung WW80M644OBW

Купив: Пральна машина автоматична Samsung WW80M644OBW

Купив: Електрочайник Bosch TWK70B03

Купив: Електрогриль притискний Delonghi CGH 1030D
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Купив: Мікрохвильовка з грилем Whirlpool AMW 730 WH

Купив: Індукційна варильна поверхня Gorenje IT646ORAW
Купив: Духовка електрична Electrolux EOD5C71X
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail
Купив: Мікрохвильовка Bosch BFR634GB1