Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Сушильна машина Gorenje DE82/G
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Купив: LCD телевізор (LED) LG 50UK6300
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: індукційна Bosch PIE651FC1E
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: асортимент, видача товару на складі

Хотів купити: Whirlpool AMW 836 IXL
Сподобалося: відповідність ціни

Хотів купити: Холодильник з морозильною камерою Samsung RB29FSRNDSS
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail

Купив: Электрогриль прижимной Delonghi CGH 1030D
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Whirlpool WFO 3C23 6 X, Замовлення №10992
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі

Купив: посудомика бош
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: LCD телевізор (LED) Philips 22PFT4022

Купив: Варильна поверхня електрична AEG HK63420PXB, Духовка електрична Electrolux EOC5851FOX, Замовлення №10039
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару