Відгуки про iPodrom

Oleksandrtruskovetsky рекомендує цей магазин
21 серпня 2024 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3T (CP.EN.00000415.01), Замовлення №5167

Оперативно доставили в інше місто по нп, отримали повністю цілі, нові та чудово спаковані дрони, дякуємо за сервіс. Слава ЗСУ!
Elizaveta.maevskaya рекомендує цей магазин
9 серпня 2024 р.

Купив: Стайлер (випрямляч) Dyson Airstrait HT01 Ceramic Pink/Rose Gold (453959-01), Замовлення №5210

Магазин швидко відреагував, замовлення забрала майже за годину, рекомендую швидкий сервіс.
Сергей Огинский не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 серпня 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU)

Гарантійний термін не відповідає заявленому на сайті (3 місяці замість 36 від виробника).
Інформацію на сайті виправили
15 серпня 2024 р. Відповісти
Представник магазину «iPodrom» відповів на коментар Сергей Огинский
Дякуємо за зворотній зв'язок!
16 серпня 2024 р. Відповісти
Andry.borysovich рекомендує цей магазин
5 серпня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" M3 2024 Space Gray (MRXN3), Замовлення №5100

Все сподобалось, магазин чудовий знаходиться поруч в 2ух хвилинах від метро, менеджери надали якісну консультацію та допомогли розібратись з початковими налаштуваннями. Дякую за якісний сервіс
Garik рекомендує цей магазин
23 липня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Bluetti AC180P, Зарядна станція BLUETTI AC180P, Замовлення №5012

Дуже добра робота магазину. Зарядна станція нова, оригінальна, європейська, наявність відповідна, відправили наступного дня. Менеджер проявив компетентність і ввічливу комунікацію. Жодних маніпуляцій наявністю, ціною, абощо. Радий замовленню і рекомендую іншим. Для референсу іншим покупцям, версія прошивки у отриманому продукті — .02
Anton Kharchenko рекомендує цей магазин
22 липня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Growatt INFINITY 1500, Замовлення №Не пам’ятаю

Купив 3 станції все прошло без проблем, запізнювався хлопці почекали надали гарантію та перевірили, рекомендую
rolex не рекомендує цей магазин
12 лютого 2023 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro

Ivan Utochkin рекомендує цей магазин
16 листопада 2022 р.

Купив: EcoFlow RIVER 2 Max, Замовлення №3704

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Чудовий магазин, ввічливі консультанти. Товар буд запакований з заводу, відкрили на місці, все протестили. Покупкою задоволений, рекомендую магазин.
Кулинич Ирина рекомендує цей магазин
18 лютого 2022 р.

Купив: Планшет Apple iPad Air 2020 Wi-Fi 256GB Space Gray (MYFT2)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Здійснювала покупку в магазині iPodrom, чек додаю. Дякую, що так швидко доставили мій планшет Apple iPad Air 2020, хочу також відзначити, що в магазині завжди в наявності весь товар, ціни відповідають сайту. Рекомендую до співпраці!
Вероника Иванченко рекомендує цей магазин
17 лютого 2022 р.

Купив: Наушники Apple AirPods Max Space Gray (MGYH3)

Дуже люблю якісне звучання музики, тому й вирішила купити Apple AirPods Max. Зробила замовлення у магазині, швидко підтвердили та відправили. Відмінно, що є післяплата. Сервіс дуже зручний, як і вибір у магазині. Доставили вчасно ідеально упаковані навушники. Дякуємо за вашу роботу та знижки.