Відгуки про ТЕХНОточка

Oleg Kravchenko рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Прально-сушильна машина Whirlpool, Прально-сушильна машина автоматична Whirlpool FFWDB 976258 BV, Замовлення №635334

Рекомендую магазин Техноточка. Працюють чітко, доставили в обіцяний час, також можна було обрати послугу підключення машинки. Майстер окрім підключення ще дав поради по експлуатації виробу. Окрема подяка ввічливому україномовному персоналу, приємно спілкуватись від етапу підтвердження замовлення по телефону до отримання товару.
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, Олег, що рекомендуєте Техноточку і що відмітили роботу нашого колективу. Звертайтесь ще!
Vikki рекомендує цей магазин
13 жовтня 2024 р.

Купив: Пральна машина автоматична Haier HW90-B14959U1, Замовлення №15370

Хороший магазин з приємними цінами, різними варіантами оплати, доставкою та підтверджуючими оплату документами. Замовляли праску, пральну машинку, варильну поверхню. Все привозять в строки. Оператори ввічливі і вирішують всі питання. Будемо рекомендувати і замовляти ще
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом покупки у нашому інтернет-магазині. Чекаємо на ваші наступні замовлення!
Sokol Nick рекомендує цей магазин
6 жовтня 2024 р.

Купив: Пральна машина автоматична Indesit OMTWSA 51052 W, Замовлення №627041

Купував в даному магазині вперше, привабила низька ціна та швидкість доставки, під час вибору товару допомогав консультант Роман, який є великим професіоналом, надав всю необхідну інформацію і вирішив проблему із ціною доставки однозначно рекомендую даний магазин вернусь до вас знову
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, що відзначили роботу нашого інтернет-магазину і зокрема менеджера Романа. Також вдячні, що рекомендуєте ТЕХНОточку іншим покупцям і чекаємо на ваші наступні покупки!
vik76 рекомендує цей магазин
1 жовтня 2024 р.

Купив: Холодильник Sharp sj-FBB02DTXWE, Холодильник з морозильною камерою Sharp SJ-FBB02DTXWE, Замовлення №626108

Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо за відгук. Звертайтесь ще!
Виталий К. рекомендує цей магазин
21 вересня 2024 р.

Купив: Стиральная машина, Пральна машина автоматична LG F2J3WS2W, Замовлення №625386

Отличный магазин, сразу ответили на горячей линии, согласовали наличие и цену, доставка в пункт выдачи была намного раньше обещанного ( на часа два, точно)))) Цена лучше чем в самом большом онлайн магазине, выдача товара отдельное Спасибо!!! Подсказали, рассказали, помогли погрузить в машину и предыдущему клиенту, и и мне ( и это все один сотрудник магазина) ((берегите его;))...теперь только сюда) приятно человеческое отношение)
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Спасибо, Виталий, что выбрали ТЕХНОточку. Мы рады, что вы остались довольны процессом покупки и благодарны, что отметили работу сотрудника выдачи. Будем рады вашим следующим заказам!
Sanya Mudrik рекомендує цей магазин
13 вересня 2024 р.

Купив: Rowenta Sport Collection TN5202F0, Замовлення №623050

Зробив заказ, швидко передзвонив менеджер, уточнення деталей по гарантії яка офіційна, прийшла смс про самовивіз,приїхав забрав,печатки на гар.талоні та фіскальний чек є . Дякую за товар,офіційну гарантію та адекватну ціну.
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом покупки. Чекаємо на ваші наступні замовлення!
ОльгаЖ рекомендує цей магазин
26 серпня 2024 р.

Купив: Пилосос безмішковий Samsung VCC45W0S36, Замовлення №ТТ000620336

Дуже приємна консультант Уляна допомогла в оформленні замовлення та організації доставки. Товар прийшов вчасно та не довелось чекати довго. Приємний та чемний кур'єр.
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, Ольга, що поділилися своїм досвідом покупки в нашому інтернет-магазині. Звертайтесь ще!
Vitia Korleone рекомендує цей магазин
18 серпня 2024 р.

Купив: Кавомолка bosch tsm6a013b, Замовлення №618870

Прислали кавомолку. Вислали як обіцяли, гарантія.Рекомендую магазин.
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, що рекомендуєте наш магазин. Звертайтесь ще!
Дочь Неба и Земли Лучик СОЛНЦА рекомендує цей магазин
9 серпня 2024 р.

Купив: Газова плита Electrolux LKG604002W, Замовлення №617700

Дякую магазину за швидку доставку.Не перший раз купую.Приємне та професійне спілкування. Піч приїхала в цілісній упаковці. Рекомендую !
Відповідь представника «ТЕХНОточка»
Дякуємо, що рекомендуєте нас. Звертайтесь ще!
dmgolubin не рекомендує цей магазин
14 липня 2024 р.

Купив: Гриль ARDESTO GH-1800MB, Замовлення №611403

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Відповідь представника «ТЕХНОточка»
При оформлении заказа менеджер сориентировал вас на субботу, сроки поставки вам подошли. В субботу пришла смс со всеми данными о заказе и графике работы. Наши менеджеры общаются в корректной форме и сообщают верную информацию. Для улучшения качества обслуживания разговоры записываются, прослушав работу менеджеров, дезинформации о том, что в субботу точка выдачи не работает не звучало.