Купив: Фекальный насос Optima WQD, Замовлення №3176

Купив: Поверхностный насос вихревой Optima QB60
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail

Купив: МОЙКА УГЛОВАЯ ДВОЙНАЯ CRISTAL VIKTORIA DUO UA7802ZS (1000 X 500 Х 180), Замовлення №3125
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Смеситель для ванной Domino DAC-208, Замовлення №2784
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Котел электрический Тенко эконом 4,5на380Вт
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Купив: Мойка ROMA круглая с полкой - кепкой L/R (Cristal), Замовлення №2313
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: асортимент

Купив: Змішувач для ванни Imprese Centrum 10400
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Насосна станція Optima JET100S-PL-24 INOX
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину

Хотів купити: Замовлення №1609

Купив: Поверхностный насос центробежный Optima Jet (чугун, длинный, с латунным колесом) - Модель : 100 Защи, Замовлення №PFQLSZYTV
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару