Купив: Матрац Daily 2в 1 160*200, Замовлення №1145
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Офісна Шафа: 700 Г: 330 В:1800 Колір:Дуб шамоні світлий
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Матрас ортопедический Эталон Плюс 80х190
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Розкладний стіл Трембита СК №1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail
Купив: Стол Берлин CO-275, Замовлення №2711
Хотів купити: Стол журнальный Тауэр Вуд белый d60*h55 см, Замовлення №1799
Купив: кресло детское
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Bravo
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Офісне крісло для персоналу Special4You Solano artleather black (E0949)
Купив: Стол Фаворит
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару