Відгуки про ТВ МИР

Oleksandr Maksymenko не рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Хотів купити: SSD накопичувач Samsung 990 PRO 4 TB (MZ-V9P4T0BW)

Замовляв у них ssd, менеджер перетелефонував і почав розповідати що саме ця модель на складі закінчилась, але на "інших складах" є за більшу ціну. Таким нехитрим методом вони збирають трафік публікуючі найнижчі ціни а там глядиш клієнта вмовлять купити за реальну більшу ціну.
Volodimir не рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Хотів купити: Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock S8 Black

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

RoboRock S8 Black у них взагалі немає в наявності, тим більше за заявлену ціну 20 736 грн. Натомість є така ж модель, але в білому кольорі, вже за 25 782 грн (!!!). Проте, ось уже кілька днів поспіль вони зазначають на Hotline, що мають найнижчу ціну на RoboRock S8 Black.
gveniar рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: Принтер Canon LBP122dw + Wi-Fi (5620C001), Замовлення №248420

Хочу подякувати магазину за гарну роботу.в пятницю замовив принтер з доставкою,а в понеділок вже отримав його.Все нове,запаковане,кур'єри ввічливі та пунктуальні.
Сергій_К не рекомендує цей магазин
18 вересня 2024 р.

Хотів купити: EcoFlow DELTA Max 2000 (DELTA2000-EU), Зарядна станція EcoFlow DELTA Max 2000 (DELTA2000-EU)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Оплатив замовлення безготівково, пообіцяли доставку протягом 1-2 днів, потім вигадали щось про пошкоджену коробку і відмову та замовлення нового, потім декілька днів не могли його отримати, зрештою змусив повернути кошти. Комунікація відсутня, довелося неодноразово дзвонити і самому питати про замовлення.
Ковальов Михайло не рекомендує цей магазин
27 серпня 2024 р.

Хотів купити: Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Gray (83DV00GURA)

Юрий Назаренко не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
26 серпня 2024 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Bot L20 Ultra Complete White, Замовлення №НФНФ-246467

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Купила жене на подарок в этом магазине робот пылесос Dream, доставку оформил курьером. Товар приехал, проверил комплектацию, отдал деньги курьер уехал. Пришел домой уже было поздно, поэтому активации производил на следующий день. Оказалось робот не ловит Wi-Fi. Сообщил в магазин сказали поменяют, потом оказалось что на складе та же самая партия с проблемными роботами. Сказали вернут деньги. Ну в ответ тишина. Вот такой вот у меня получился подарок жене. Ни робота ни денег.
Відповідь представника «ТВ МИР»
Доброго дня, дякуємо за зворотній звязок, тільки чому у відповідь тиша? Товар забрали, гроші повернули. З технічних питань не працює чат, але ж є телефони і якщо ви дуже запереживали що ми не відповідаємо в чат то можна набрати по телефону. Гарних покупок.
Добрый день. Сегодня только вернул робот пылесос и забрал за него деньги. В течение дня не мог с вами связаться, поэтому написал отзыв. Мы с вами с прошлого четверга переписываемся, то вы можете его заменить то уже его на складе нет. Потом на складе появился но та же партия что и у меня. В понедельник весь день писал вам, но не было ответов. После чего вечером вы мне написали что можно вернуть робот пылесос обратно по новой почте, но как вы себе представляете я отправлю вам товар а деньги у вас? Тогда я предложил вам сделать отправку новой почтой с наложенным платежом, вы отказались. Хорошо что мы с вами решили сделать возврат через курьера. Потерял кучу времени и подарок который хотел сделать на день рождения жены получился не подарком а разочарованием. Оплатил курьера и потерял деньги на доставке, потерял время. В общем не получилось у меня с вашим магазином сделать подарок и сюрприз жене.
27 серпня 2024 р. Відповісти
Сегодня окончательно решили все вопросы с магазином по поводу возврата товара а также по возврату денежных средств как за доставку так и за товар. Спасибо большое магазину за порядочность, были некоторые сложности в коммуникации, (проблемы в чате) но все решилось на высшем уровне.
28 серпня 2024 р. Відповісти
Представник магазину «ТВ МИР»
Вибачте за ситуацію з пилососом, нажать бувають і такі ситуації. Гарних покупок і мирного неба.
29 серпня 2024 р. Відповісти
Игорь Кононенко рекомендує цей магазин
8 травня 2024 р.

Купив: Телевізор Samsung QE85Q80C, Телевізор Samsung QE65Q80C, Замовлення №15471

Отличный магазин, рекомендую , прислали в вовремя, заказывал в Харьков, не было переплат за доставку новой почты, да и отличная цена за курьерскую доставку 200 грн за 2 телевизора.
Сергей Евдокимов не рекомендує цей магазин
1 травня 2024 р.

Хотів купити: Ноутбук ASUS VivoBook 15 X1500EA (X1500EA-BQ3413)

На следующий день после заказа перезвонил менеджер, и сообщил, что такого ноутбука нет в наличии. На 16:30 ноутбук с скайта так и не удалили - пишут, что есть в наличии )))
Відповідь представника «ТВ МИР»
Доброго дня, дякуємо за зворотній звязок. Поправили наявність на сайті. Вибачте за таку ситуацію.
Tasha24 рекомендує цей магазин
25 квітня 2024 р.

Купив: Телевізор Samsung UE32T4302, Замовлення №15233

відмінно! раджу магаз до покупок
IrunkaMandarunka рекомендує цей магазин
24 квітня 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy A34 5G SM-A346E 8/128GB Awesome Silver, Замовлення №241749

Искала цвет Awesome Silver и нашла в наличии тут. Отправку сделали очень быстро. Покупку уже успела проверить и протестить - все работает, так что нареканий по качеству на магазин у меня нет.