Хотів купити: Варильна поверхня, мийка кутова, стільниця. Пишуть що в наявності... Але ..... Чекайте 18 днів на до
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Bosch SRS2IKW04K , Замовлення №VT-0106263
Купив: Праска з парою Electrolux E6SI1-4MN, Замовлення №NImp-087225
Купив: Ролик гумовий HTS 320, Замовлення №7/13/2023
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Купив: Завіса універсальна (жабка), Замовлення №VT-0016809 от 06.03.2023
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Варильна газова поверхня Whirlpool AKT 352/IX, Варильна поверхня газова Whirlpool AKT 352/IX, Замовлення №198590
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Петли мебельные.
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Хотів купити: viyar pro
Купив: Варочная поверхность газовая Interline HGG 744 FGT BA, Замовлення №VT-9348
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: вияр про
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка