Відгуки про Santechshara.ua

Oleg Gochachko не рекомендує цей магазин
5 грудня 2019 р.

Хотів купити: Villeroy&Boch O.Novo 41615601

Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Неактуальная цена и наличие.
Ирина Сирак не рекомендує цей магазин
22 листопада 2019 р.

Хотів купити: Инсталляция Grohe Rapid SL 39504000 4 в 1 + Унитаз подвесной Roca Gap Clean Rim с сидением Soft Clos

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

второй раз пытаюсь купить инсталяцию и унитаз и каждый раз после оформления заказа цена меняется. В этот раз цена стала выше более чем на 1 тыс грн. Никому не советую данный магазин!
_Роман_-_ не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
20 листопада 2019 р.

Купив: Сифон Volle BENITA 10-22-905drain, Замовлення №22696

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, повернення товару

Не сподобалося: асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Vladimir aws не рекомендує цей магазин
6 серпня 2019 р.

Купив: Душова кабіна Veronis BN-1-04

Сподобалося: відповідність ціни, сервісна підтримка

Не сподобалося: оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, повернення товару

Микола Січень не рекомендує цей магазин
2 квітня 2019 р.

Купив: Ванна Villeroy&Boch Oberon 160x75 UBQ160OBE2V-01, Замовлення №2/28-03-201

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail

В комплекте поставки отсутствовало сверло-коронка. Доставщики обещали подвезти. Созванивался с менеджером, который тоже пообещал, типа не проблема - подвезем. Жду до сих пор( Не рекомендую.
Spiler рекомендує цей магазин
16 березня 2019 р.

Купив: Унітаз AM.PM Sensation C301700WH

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару

Annimo рекомендує цей магазин
14 березня 2019 р.

Купив: Groe комплект смесителей, бойлер atlantic

Ребята понимают все потребности, бюджет, задачи и хорошо обслуживают!
Ярослав Мамотюк рекомендує цей магазин
5 березня 2019 р.

Купив: ГИДРОМАССАЖНЫЙ БОКС AM PM GEM 90x90см W90C-018-090WTA, Замовлення №1/03-03-201

Спасибо ребятам, сделали хорошую скидку на товар. Проконсультировали, рассказали о всех плюсах и минусах товара, оформили заказ. Доставили в тот же день и даже занесли в квартиру БЕСПЛАТНО! Приятное сотрудничество. В дальнейшем, буду обращаться только в этот магазин.
Tanechka Dyakunchak рекомендує цей магазин
24 лютого 2019 р.

Купив: Ванна Kaldewei Saniform Plus 180x80 (112800010001)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Замовляли у цьому магазині ванну німецьку сталеву Kaldewei Saniform Plus 180?80, сифон Alca Plast, ніжки для ванної та унітаз також німецький am.pm spirit flash clean. Дуже вдячна менеджеру Дмитру за допомогу у виборі, ще й знижку зробили! Доставили цю красу вчасно і без проблем! Дуже задоволена і вдячна ще й за терпіння менеджера і розуміння! Все без проблем! РЕКОМЕНДУЮ!
Евгений рекомендує цей магазин
21 лютого 2019 р.

Купив: Унитаз am.pm

Заказывал в этом магазине унитаз немецкой фирмы, покупкой доволен, доставили в лучшем виде. Девушка - менеджер приятна в общении, доступно и понятно все рассказала. Чуть позже, заказал в этом же магазине душевую систему, той же фирмы, и снова приятный голос этой девушки, которая даже сделала небольшую скидку. Душевую систему получил без проблем, установил,уже пользуюсь. Рекомендую этот магазин, где хороший выбор качественного товара, за правильную цену. Спасибо!