Відгуки про Santechshara.ua

Роман рекомендує цей магазин
20 травня 2023 р.

Купив: Товари для ванної кімнати , Замовлення №2768

Гарний магазин, і ціни супер. Купував багато всього у ванну. Все чітко, надали консультації. Доставка суперова, з самого ранку все привезли і занесли у квартиру. За це окремий лайк.
Eugene Fesyuk не рекомендує цей магазин
16 травня 2023 р.

Хотів купити: Ванна Villeroy&Boch Pavia 170x75 UBQ170PAV2V-01

Кілька тижнів спостерігав за товаром, ванною. Була в наявності. Коли написав продавцю з бажанням купити, сказали що нема в наявності але є аналог всього лише на 50% дорожче. Не рекомендую магазин
Anvin рекомендує цей магазин
26 квітня 2023 р.

Купив: Раковина NEWARC Life 9860W біла, Замовлення №2150

Хороший магазин, дуже все швидко, зручно та якісно. Я задоволена роботою менеджера і водія доставки. Раковина саме така як на фото і в описі, приїхала гарно упакована, все оглянули при водієві, ніяких дефектів немає. Рекомендую!
Татьяна Левченко рекомендує цей магазин
24 квітня 2023 р.

Купив: Змішувач для умивальника Imprese, тумба консольна Аква Родос, Замовлення №2060

Купувала крім цих товарів і раніше в цьому магазині, все сподобалось. І товар і консультація. На всі 1001 запитання відповіли і все привезли в термін.
Олександр Пузеревич рекомендує цей магазин
22 квітня 2023 р.

Купив: Ванна Koller Pool Neon 180x80, Інсталяція Koller Pool Dune 1200SL KP-112-001, Замовлення №2105

Менеджери працюють дуже швидко і ефективно,оперативно підібрали товар ще й доставку організували в день замовлення. Ціни в ний найбільш конкуретні. Сантехніку тепер точно лише в них купуватиму.
Irynazwex рекомендує цей магазин
12 квітня 2023 р.

Купив: Душова система прихованого монтажу ASIGNATURA Unique 85507902, Замовлення №4074

Гарне обслуговування. Менеджер Ірина
Константин Рудаков рекомендує цей магазин
11 квітня 2023 р.

Купив: Ванна чавунна JACOB DELAFON SOISSONS E2941 150х70 см + ноги, Замовлення №1697

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Дуже швидко відправили. Першу НП доставила пошкоджену. Без питань, в той же день відправили нову. З менеджером було дуже зручно і комфортно спілкуватися. Однозначно рекомендую і сам буду в подальшому звертатись.
Тимофей Бурлака не рекомендує цей магазин
21 лютого 2023 р.

Хотів купити: Унітаз Villeroy&Boch Omnia Architectura 5685H101

В описі кришка у наявності, по факту продають без кришки. Менеджер сказав що опис може не відповідати дійсності, тобто просто обман покупця. Однозначно не рекомендую!
Відповідь представника «Santechshara.ua»
доброго вечора Villeroy&Boch Omnia Architectura 5685H101-артикул унітаза без кришки. я так і сказав Унітаз підвісний Villeroy & Boch Omnia Architectura 5685HR01 із кришкою Soft Close
naddaka рекомендує цей магазин
6 лютого 2023 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea PRIME Wi-Fi D50-20ED6(D), Замовлення №4270

2335563 не рекомендує цей магазин
26 січня 2023 р.

Хотів купити: Полка для ванної кімнати (подвійна) Eger 555-37

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Відсутній товар в наявності більше місяця. Вказують як наявний і щоденно оновлюють ціну на своєму сайті і Hotline.ua
Відповідь представника «Santechshara.ua»
доброго вечора постачальник один на всю Україну товар беруть сотні магазинів сьогодні він є а через годину немає залишки постачальник оновлює раз в тиждень виберіть щось подібне а я вам зроблю по закупці ще раз вибачаємося