Хотів купити: Кухонна машина Kenwood Titanium Chef Baker White XL KVL65.001WH
Купив: Смартфон Motorola G60 6/128GB Moonless Black (PANB0027PL, PANB0025RS), Замовлення №4876
Купив: Смартфон ALCATEL 1 5033D 1/8GB Volcano Black (5033D-2HALUAA), Замовлення №82692
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Кофеварка ARDESTO ECM-EM14S
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 8A 2/32GB Black
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Хотів купити: Смартфон Xiaomi Mi A3 4/64 Gb Not just Blue
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Купив: Машинка для стрижки Rotex RHC120-S, Замовлення №VE-999
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі
Купив: Планшет Bravis NB102 (Black)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: