Купив: Мобільний кондиціонер Cooper&Hunter CH-M08MC, Замовлення №FA00-000134
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Atlantic O'PRO Slim PC 50 (841179), Замовлення №39705
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Electrolux EWH 80 Fmx DL EEC, Замовлення №FV00-000179
Хотів купити: Кондиціонер Hyundai HSI/HUI-09H99X
Купив: Спліт-система Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGKB/MUZ-EF35VG, Замовлення №000111
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S09FTXF2-NG, Замовлення №HO00-004116
Купив: Кондиціонер Samsung GEO WindFree WiFi Mass AR12BXFAMWKNUA, Замовлення №MR00-000126
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Atlantic Steatite Cube WI-FI ES-VM 150 S4 C2 WD (2400W) white (871232), Замовлення №HO00-004387
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea PRIME Wi-Fi D100-20ED6(D), Замовлення №FA000000105
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Atlantic Vertigo Steatite Essential 80 MP 065 2F-220E-S (1500W) (841307), Замовлення №HO000001864