Відгуки про Znatok

Вадиміус рекомендує цей магазин
21 жовтня 2024 р.

Купив: Laretti LR-EC3910, Духовка електрична настільна, Духовка настільна Laretti LR-EC3910, Замовлення №0789

Чудовий магазин, компетентний продавець, все про товар розповів, порекомендував, вчасно відправив і все оформив, дякую за відмінне обслуговування! Духовка електрична гарно працює, задоволений всим!
Alexandr Vinokur рекомендує цей магазин
20 серпня 2024 р.

Купив: Телевізор ERGO 43GUS6500, Замовлення №33DZ01103

Широкий асортимент, можна знайти товар по доступний ціні і якості, привітний персонал, обслуговують швидко якщо поспішаєш
Людмила Макаренко рекомендує цей магазин
19 червня 2024 р.

Купив: Вентилятор-колона Ardesto FNT-R44X1WY22, Замовлення №6Y8Z0881

380633449096 рекомендує цей магазин
15 червня 2024 р.

Купив: Ваккуматор Gorenje VS120ES, Вакуумний пакувальник Gorenje VS120ES, Замовлення №6L7Q0866

Звязалися зі мною швидко, відправили швидко, товар відповідає ціні, якості. Магазин рекомендую.
Rudiariy рекомендує цей магазин
8 травня 2024 р.

Купив: Gorenje TGR30SNGV9, Замовлення №6392

Доброго дня При замовленні товару, мене проконсультували якісно і не було сумнівів щоб придбати цей товар в даному магазині. Хочу подякувати і сказати що отримав свій бойлер вчасно і навіть отримав маленьку знижку, замовляв з Києва.
Відповідь представника «Znatok»
Добридень Rudiariy. Нам дуже приємно, що Ви отримали позитивні емоції від роботи з нашим магазином. З задоволенням завжди будемо раді бачити Вас на сторінках нашого магазину
Дарина Дарий рекомендує цей магазин
6 травня 2024 р.

Купив: Духовка настільна Liberton LEO-601E Black, Замовлення №354733

Купила електропіч Liberton Leo-601 E black.На цю модель в чорному кольорі в цьому магазині ціна найнижча і це єдиний продавець який запропонував відправку в день замовлення??Проконсультували,товар відправили дуже швидко. Товаром дуже задоволена. Рекомендую магазин.
fil_moto рекомендує цей магазин
27 жовтня 2023 р.

Купив: Телевізор Ergo 32GFS6500, Замовлення №BP4F0386

Зв'язались швидко, відправили теж швидко, рекомендую цей магазин.
Максим рекомендує цей магазин
21 жовтня 2023 р.

Купив: Мультиварка - скороварка Rotex REPC76-B, Замовлення №19.10.23

Звонил сам чтобы уточнить актуальность цены и наличие, товар и цена соответствовали заявленным на сайте. Узнал номер карты для перевода денег. сразу оплатил и уже через полчаса товар отправили. Наилучшие рекомендации. О товаре: в пользовании всего два дня, проблем нет, надеюсь и дальше не будет
Роман Ткачук рекомендує цей магазин
1 серпня 2023 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ariston ANDRIS RS 30/3 (3100635), Замовлення №Замовлення по телефону

Ввечері зробив замовлення по телефону. Вранці відправили. На наступний день отримав товар.
Валентина Оксенич рекомендує цей магазин
20 червня 2023 р.

Купив: Пральна машина автоматична LG F2J3WS2W, Пральна машина автоматична LG F2J3WS2W, Замовлення №WLQR0120

Замовила в цьому магазині Пральну машину автоматичну LG F2J3WS2W. За ціною була саме дешевше та й саме ближче. Машинкою дуже задоволена. Дякую продавцю за швидкість доставки. Гарантія на машину 1 рік, оформлена, вкладена. Продавця рекомендую! Ще раз дякую!