Відгуки про Brain.Комп'ютери/гаджети

all75 рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Підгузки Dino Baby і Chicolino, Замовлення №20-11211030

Давно і постійно щось купую в мережі цих магазинів. Раніше тільки компьютерні комплектуючи, та пов'язану техніку. А зараз можна купити все що потрібно для дому.
Олексій Таборовець не рекомендує цей магазин
Вчора

Хотів купити: Процесор Intel Core Ultra 7 265K (BX80768265K)

Микола Бутов рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Сіль для посудомийних машин O'KEY 700 г, Замовлення №U0491798

Vitalii Melnyk рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Лопата штикова Cellfast IDEAL PRO 350 мм (40-215), Замовлення №20-11224804

Dzvinks не рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Хотів купити: Монітор ASUS ROG Swift PG38UQ (90LM08M0-B01170)

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Вибачте за описану ситуацію. Ми вживаємо заходів для недопущення подібних ситуацій, вчасного оновлення інформації на сайті. Будь ласка, доповніть відгук номером замовлення про яке йде мова, це допоможе визначити всі обставини такого випадку. Прагнемо покращити нашу роботу. Шкода за всі завдані незручності, порушення планів.
Номер замовлення 20-11222078 від 14.11.2024
18 листопада 2024 р. Відповісти
Юлия рекомендує цей магазин
17 листопада 2024 р.

Купив: Конструктор LEGO Star Wars Різдвяний календар 2024 (75395), Замовлення №20-11225882

Суперовий сервіс! У п?ятницю ввечері замовила і сплатила, в суботу відправили, в неділю вранці вже отримала. Все просто, швидко, чітко! Дякую) Щиро рекомендую!
Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Дякуємо за позитивний відгук і рекомендації. Намагаємося якнайшвидше виконувати замовлення.
vitja_pontiac рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Купив: Мишка A4Tech G3-200N Black+Red U0259012, Замовлення №#20-11222059

Я з Брейном більше 12 років, і жоден раз не морочив собі голову. Тому що за 12 років не підводили. Тому чи я задоволений? так по замовчуванню...
Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Дякуємо за вичерпний відгук і вибір Брейн для покупок. Цінуємо довіру й прагнемо забезпечувати найкращі враження від покупок.
Семён Семёныч рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: MSI B760 GAMING PLUS WIFI DDR5, Замовлення №20-11208671

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Дякуємо за позитивну оцінку Brain.
Влад Іванов рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Модуль пам\'яті для комп\'ютера DDR4 16GB (2x8GB) 2666 MHz AEGIS G.Skill (F4-2666C19D-16GIS), Кулер , Замовлення №20-11200234

Замовляв оперативку (пару 2х8), куллер і термопасту - проконсультували, пояснили як краще ставити. Рекомендую
Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Дякуємо за позитивний відгук про наше обслуговування. Цінуємо довіру наших покупців.
Олег Д рекомендує цей магазин
10 листопада 2024 р.

Купив: Материнська плата MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI, Замовлення №20-11195410

Замовив. Товар був в наявності. Ціна відповідала як на хотлайні. В той же день відправили. Все чудово.
Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»
Дякуємо за позитивний відгук про наш магазин. Намагаємося швидко виконувати замовлення.