Відгуки про Технопрестиж

Роман Рогов рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №5275

Консультантам велике дякую що підібрали для нас кондиціонер, приємне обслуговування. Магазин рекомендую!
Владимир Кузнецов рекомендує цей магазин
12 жовтня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter DAYTONA GEN VI CH-S09FTXD2-BL, Замовлення №52075

Задоволений класним кондиціонером, який придбав нещодавно. Консультантам окрема подяка, мені приділили багато часу і допомогли обрати із двох моделей дуже схожих. Я задоволений, магазин рекомендую!
Руслан рекомендує цей магазин
16 серпня 2024 р.

Купив: OSH-12FWH, Замовлення №5098

Дякую за такий гарний кондиціонер, дякую консультантам і магазину! Рекомендую!
Mike рекомендує цей магазин
13 липня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VERITAS NG (INVERTER) CH-S12FTXQ-NG, Замовлення №Не пам'ятаю

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Окремо вдячний консультанту, який без поспіху розказав всі деталі і допоміг порівняти моделі!
Нюша Єлісеєва рекомендує цей магазин
11 липня 2024 р.

Купив: Кондиціонер TKS-08AD2W, Кондиціонер TKS-10AD2W, Замовлення №5007

Придбали для гуртожитку кондиціонери та послугу з монтажу. Отримали свою прохолоду оперативно та якісно. Ціни цілком демократичні. Рекомендуємо цей магазин.
Олег Фоменко рекомендує цей магазин
10 липня 2024 р.

Купив: Спліт-система TKS TKS-14LDB, Замовлення №6790

Дуже задоволений покупкою спліт системи, як же гарно вона виглядає, дуже стильно. Магазин пропонував нам багато варіантів і чітко дотримувалися нашими вимогами.ми підбирали вже у готовий ремонт. Дякую консультантам за ввічливість і уважність та за ваш час. Рекомендуємо магазин, великий вибір та гарне обслуговування.
Майк рекомендує цей магазин
26 червня 2024 р.

Купив: Спліт-система TKS Adele Inverter TKS-10AD2W, Замовлення №6768

Катерина Бровко рекомендує цей магазин
7 червня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S07FTXQ2-NG, Замовлення №6750

Анна Ярмак рекомендує цей магазин
5 червня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S09FTXF2-NG, Замовлення №4356

Евгений Лазарев рекомендує цей магазин
16 травня 2024 р.

Купив: Спліт-система TKS Adele Inverter TKS-08AD2W, Замовлення №00015806

Задоволена обслуговуванням у цьому магазині, все докладно розповіли та допомогли підібрати ідеальний варіант. Кондиціонер працює тихенько, що дуже приємно!