Купив: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite 3gen, Замовлення №131132
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium (MYWY3), Замовлення №130881
Купив: Навушники з мікрофоном Apple AirPods Max USB-C Purple (MWW83), Замовлення №130699
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium (MU793), Замовлення №130403
Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Планшет Apple iPad Pro 11 2024 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black (MVW13), Замовлення №130552
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03), Смартфон Apple iPhone 15 128GB Blue (MTP43), Замовлення №129940
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium (MU793), Замовлення №129606
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium (MU783), Замовлення №129480
Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium (MU793), Смарт-годинник Apple Watch Series 9 GPS 41mm Starlight Aluminum Case w. Starlight Sport Band - S/M (MR8T3), Замовлення №129488
Купив: Apple MacBook Pro 13” Space Gray 2020 (MXK52, Замовлення №126478