Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №142210
Купив: Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Deep Blue (MFYU4), Замовлення №142175
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver (MFYM4), Замовлення №142139
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Titanium Case with Indigo Alpine Loop - Medium (MRET3), Замовлення №142073
Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №142127
Купив: Apple Mac mini M4 (MU9D3), Замовлення №#0000014412

Купив: Apple AirPods 4 (MXP93) (New, без коробки), Замовлення №141905