Купив: Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue, Замовлення №140168
Купив: Стайлер Dyson Airwrap i.d. Multi-Styler and Dryer Straight to Wavy Ceramic Pink (601848-01), Замовлення №140189

Купив: Apple iPad Air 11 2025 Wi-Fi 128GB Blue (MC9X4) (New, без коробки - ТОВАР, 140136, Замовлення №140136
Купив: Apple AirPods Max USB-C Purple (MWW83), Замовлення №140116
Купив: Планшет Apple iPad 2025 Wi-Fi 128GB Blue (MD4A4), Замовлення №140130
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB eSIM Lavender (MG494), Замовлення №140143
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Deep Blue (MFYU4), Замовлення №140104
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Замовлення №140074
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium (MYWX3), Замовлення №140103
Купив: Планшет Apple iPad Air 11 2025 Wi-Fi 128GB Blue (MC9X4), Замовлення №140037