Відгуки про Mr.Fix

Вероника Гаран рекомендує цей магазин
11 грудня 2025 р.

Купив: Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue, Замовлення №140168

Магазин дуже сподобався,дуже різноманітний асортимент і кожен знайде те що шукае.Чудове обслуговування. Якість на вищому рівні. Рекомендую.
Валентина11 рекомендує цей магазин
10 грудня 2025 р.

Купив: Стайлер Dyson Airwrap i.d. Multi-Styler and Dryer Straight to Wavy Ceramic Pink (601848-01), Замовлення №140189

Дуже великий вибір, буду рекомендувати друзям
10 грудня 2025 р. Відповісти
Olyaava рекомендує цей магазин
8 грудня 2025 р.

Купив: Apple iPad Air 11 2025 Wi-Fi 128GB Blue (MC9X4) (New, без коробки - ТОВАР, 140136, Замовлення №140136

Дякую продавцям за надану інформацію та підбір товару. Дуже рекомендую
Викася рекомендує цей магазин
5 грудня 2025 р.

Купив: Apple AirPods Max USB-C Purple (MWW83), Замовлення №140116

Альона рекомендує цей магазин
5 грудня 2025 р.

Купив: Планшет Apple iPad 2025 Wi-Fi 128GB Blue (MD4A4), Замовлення №140130

Чудовий досвід покупки! Продавець оперативний, ввічливий і зробив хорошу знижку. Все чітко та без зайвих розмов.
Yarik 225 рекомендує цей магазин
3 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB eSIM Lavender (MG494), Замовлення №140143

Магазин супер
diana.d рекомендує цей магазин
2 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Deep Blue (MFYU4), Замовлення №140104

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Andriy Kantor рекомендує цей магазин
28 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Замовлення №140074

Магазин, у якому комфортно робити покупки: швидке оформлення, ввічливі працівники та доступні ціни. Завжди знаходжу те, що потрібно.
Marina Pashkevich рекомендує цей магазин
25 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium (MYWX3), Замовлення №140103

Працівник уважний, порадив додаткові варіанти, які мені підійшли.
Oksana005 рекомендує цей магазин
19 листопада 2025 р.

Купив: Планшет Apple iPad Air 11 2025 Wi-Fi 128GB Blue (MC9X4), Замовлення №140037

Дякую, все дуже сподобалося