Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Silver (MFYQ4), Замовлення №139837
Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (MXP93), Замовлення №139868
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium (MYNH3), Замовлення №139880
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB (711719595915), Замовлення №31604

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB White Titanium (MYX13), Замовлення №139527
Купив: Смартфон Google Pixel 9a 8/128GB Iris, Замовлення №139526
Купив: Smart колонка Apple HomePod mini White (MY5H2), Замовлення №139745
Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №139482
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium (MYWY3), Замовлення №139490
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 12/128GB Blueblack (SM-S931BZKD), Замовлення №139732