Відгуки про EasyBay

Marina Nasadyk30 рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy S24 FE 8-256GB Gray (SM-S721B), Замовлення №3320

Брала телефон на подарунок подрузі і як завжди в останній момент, тому важлива була швидка доставка і одразу до адресату. EasyBay допомогли мені з цим на сто відсотків. Іменинниця задоволена, а тому задоволена і я. Брала Samsung Galaxy S24 FE 8-256GB Gray (SM-S721B).
Nikapis рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Honor Magic5 Pro 12-512GB Black, Замовлення №295460

Смартфон приехал в полном комплекте с инструкцией и гарантийным талоном. Быстрая доставка, хороший менеджер.
AnnaShevchenko рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A25 5G 8-56GB Blue-Black (SM-A256BZKH), Замовлення №3290

Телефон чудовий, ззовні такий як на фото, функціонально відповідає опису на сайті. Продавець дуже швидко зателефонував. Щодо доставки, то ми хотіли, щоб курьєр привіз її в субботу і продавець любязно пішов нам на зустріч. Також дуже сподобався сам менеджер, дуже компетентний та ввічливий. Процвітання вам!
Евгений Катков рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: iPhone 16 pro 256 go dual sim, Замовлення №26692

Дякую, все чітко, в терміни, рекомендую.
Маргарита Малинка рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Honor Magic5 Pro 12/512GB Black, Замовлення №3292

Хочу порекомендувати EasyBay, бо саме тут я знайшла нормальну ціну і напис у наявності був не просто написом на сайті, а реальністю. Дякую Вам за чесністьь перед своїми покупцями!
СвітланаСоловей рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy Flip6 12-256GB Yellow (SM-F741BZYG), Замовлення №3314

телефон отримала вчасно, зауважень до магазину не маю
Anna Aleksandrovna рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch FE 40mm Silver (SM-R861NZSA), Замовлення №380950625210

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Першою моєю покупкою на цьому сайті був смарт годинник OnePlus. Як виявилось - з моїм смартфоном Samsung Galaxy S23Ultra він працює не зовсім коректно. Я повідомила про це магазину і в короткий термін через перевірку в сервісному цетрі магазину мені було здійснено обмін смартгодинника на дану модель. Вцілому і співробітники магазину і сервісного центру люди дуже привітні,налаштовані на співпрацю і вирішення питання в сторону клієнта. Магазин рекомендую.
Lena Rudenko рекомендує цей магазин
23 жовтня 2024 р.

Купив: Бездротовий зарядний пристрій Zens 4-in-1 MagSafe ZEAPDC0100, Замовлення №292853

Негативних моментів не помітила, тому можу рекомендувати до покупок.
Alina_ рекомендує цей магазин
23 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E 8 256GB Awesome IceBlue, Замовлення №292884

Смартфон искала на подарок, поэтому прежде всего интересовала цена. С моделью определились заранее. По списку хотлайн модель Samsung Galaxy A35 была по самой низкой по стоимости именно в магазине EasyBay, поэтому тут и купила. Отправку магазин сделал в день покупки, как я и расчитывала, поэтому смартфон успел как раз к празднику.
Ірина Кучер рекомендує цей магазин
21 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G SM-A556E 12-256GB Awesome Lilac, Замовлення №293020

Кпувала тут смартфон Samsung Galaxy A55 5G SM-A556E. Я у консультації не потребувала, бо шувака саме цю модель, потрібно було на подарунок. Єдиним критерієм вибору був колір і якомога швидша доставка. Магазин впорався зі всіма критеріями на ура!