Купив: Samsung Galaxy S24 FE 8-256GB Gray (SM-S721B), Замовлення №3320
Купив: Honor Magic5 Pro 12-512GB Black, Замовлення №295460
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A25 5G 8-56GB Blue-Black (SM-A256BZKH), Замовлення №3290
Купив: iPhone 16 pro 256 go dual sim, Замовлення №26692
Купив: Смартфон Honor Magic5 Pro 12/512GB Black, Замовлення №3292
Купив: Смартфон Samsung Galaxy Flip6 12-256GB Yellow (SM-F741BZYG), Замовлення №3314
Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch FE 40mm Silver (SM-R861NZSA), Замовлення №380950625210
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Бездротовий зарядний пристрій Zens 4-in-1 MagSafe ZEAPDC0100, Замовлення №292853
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E 8 256GB Awesome IceBlue, Замовлення №292884
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G SM-A556E 12-256GB Awesome Lilac, Замовлення №293020