Купив: Миша Logitech G502 HERO (910-005470, 910-005474, 910-005471, 910-005472, 910-005469), Замовлення №313826409
Купив: Навушники з мікрофоном Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B), Замовлення №
Купив: Навушники TWS Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 Black Graphite (700365), Замовлення №онлайн
Купив: Навушники з мікрофоном OnePlus Bullets Wireless Z2 Magico Black, Замовлення №1
Купив: Навушники з мікрофоном Beats by Dr. Dre Studio Pro Navy (MQTQ3), Замовлення №4835440
Купив: Навушники TWS Anker SoundCore Liberty 3 Pro Midnight Black (A3952G11), Замовлення №3000094
Купив: Навушники TWS Anker Soundcore Liberty 4 White (A3953G21), Замовлення №2917253
Купив: Навушники з мікрофоном Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B), Замовлення №2917039
Купив: Навушники з мікрофоном Logitech G PRO X Gaming Headset Black (981-000818), Замовлення №272611483
Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773), Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773), Замовлення №без номеру