Відгуки про NOTEBOOKER.UA

Геннадий Двойнев не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
31 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Телевізор KIVI 50U760QB, Телевізор KIVI 50U760QB

Оновлюю відгук. Магазин РЕКОМЕНДУЮ. Після проблеми, що була описана у старому відгуку, питання вирішилося. Менеджер магазину зателефонував, попросив вибачення за накладку. У зв'язку з тим, що вчасно товар не був надісланий, зробили хорошу знижку (замовлення було змінено: замість нового товару з пошкодженою коробкою, було замовлено повністю новий товар без УЦІНКИ). Телевізор отримали, все було супер, жодних нарікань на якість. Єдине, в чому трохи розчаровані, так це в тому, що не замовили телевізор більшої діагоналі (замовляли з діагональю 50). Картинка настільки насичена , що хочеться дивитися її у більшому розмірі. (Старий відгук: Даний магазин НЕ рекомендую. 29 жовтня зробив замовлення Телевізору KIVI 50U760QB (Товар з уцінкою - коробка з пошкодженнями; Стан товару: Новий, невживаний). Код товару:3722919/06. Менеджер запевнив мене, що товар буде надісланий до 13:00, 30 жовтня, а вже сьогодні (31 жовтня) товар буде доставлений (замовляв Новою поштою з доставкою додому). Наразі 19:44 31 жовтня. Телевізор так і не отримав. Через додаток Нової пошти дивлюся, що посилки відсутні. Тобто, магазин так і не надіслав товар. З іншого боку, можливе це і добре, оскільки перед написанням цього відгуку, ознайомився з іншими відгуками, в яких вказано, що під таким товаром (новий але з пошкодженою коробкою), продають або товар з браком, або вживаний товар. Будьте обережні у здійсненні покупок в цьому магазині. )
4 листопада 2024 р. Відповісти
Даниил Чекман рекомендує цей магазин
31 жовтня 2024 р.

Купив: Монітор ASUS TUF Gaming VG249Q3A (90LM09B0-B01170), Замовлення №20665

Демян Азимов не рекомендує цей магазин
20 серпня 2024 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 (82WK0069US), Замовлення №746

Купували ноутбук Lenovo legion 5 (Новий). Приїхав поставили драйвера з офіційного сайту. Після перезавантаження ноутбука драйвера на звук злітають! Та не працюють! Відправили ноутбук на повернення протягом 14 днів! Гроші повертати не хочуть! Кажуть, що він не підлягає поверненню! Нікому не рекомендую тут замовляти якусь техніку! Дурять людей і не хочуть повертати кошти! Не відповідає фотографіям на сайті!
Відповідь представника «NOTEBOOKER.UA»
Вітаємо! Наша компанія обслуговє покупців керуючись виключно законодавством України! Статтею 9 Закону України «Про захист прав споживачів» передбачено, що в 14-ти денний термін провадиться обмін або повернення товару належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики. Ноутбук, який Ви відправили на повернення, не зберіг товарний вигляд, має сліди використання, відсутня частина пакування. Тому ноутбук не відповідає вимогам Закону, про що Вам було повідомлено менеджером. В даний час ноутбук відправлений нами на діагностику в авторизований сервісний центр виробника, оскільки Ви відмовились це робити самостійно. Після того, як діагностикою буде визначено наявність і характер недоліку, який Ви заявили, наш менеджер з Вами зв'яжеться і Ви зможете пред'явити свої вимоги згідно Статті 8 Закону України «Про захист прав споживачів»
Alex Tikhonov рекомендує цей магазин
5 липня 2024 р.

Купив: Корпус GameMax ST-612-2U3-TYC 300W Black ST612-2U3-TYC, Замовлення №19620

Ціна корпусу була зниженой у зв'язку з пошкодженням коробки. Сам він в новому стані, не пошкоджений. Тавар був у пункті видачи раніше обіцяного терміну. Дякую.
RAGE sh рекомендує цей магазин
5 квітня 2024 р.

Купив: Монітор Samsung Odyssey Gaming G70B (LS28BG700), Замовлення №18007

Покупал монитор б/у, по заявлению товар был после официального ремонта, возможно это и так но я получил товар в совершенно прекрасном состоянии, к тому же сотрудник был учтив и зарезервировал товар для меня прежде чем мы утвердили сделку. Товар полностью функционален и без лишних недочетов, полностью доволен покупкой, новый такой стоит 20000-22000, купил за 15000, полностью доволен, рекомендую.
Олег Заставний рекомендує цей магазин
28 лютого 2024 р.

Купив: GameMax Infinity Mini Black, Корпус GameMax Infinity Mini Black, Замовлення №17763

CrueI рекомендує цей магазин
27 грудня 2023 р.

Купив: SAMSUNG LS28BG700EIXUA, Замовлення №16809

Залишився дуже задоволенний покупкою в Notebooker.ua. Нажаль, монітор виявився з браком, магазин повернув гроші, і потім продав новий такий самий монітор (але без брака звісно), незвачаючи на те, що ціна за час повернення значно зросла. Менеджери добре розуміють свою справу, обслуговування швидке і якісне, рекомендую.
Alexs Alexss рекомендує цей магазин
12 листопада 2023 р.

Купив: Перетворювач (інвертор) DC-AC із зарядним пристроєм Luminous Home UPS 900VA 12V Eco Volt NEO (F04190, Перетворювач (інвертор) DC-AC із зарядним пристроєм Luminous Home UPS 900VA 12V Eco Volt NEO (F04190009819), Замовлення №16014

Придбан по акції, заявлена правильна синусоїда, насос працює без навантаження,тихо.Для ноутбука, монітора, роутера, котла повинно бути достатньо. Реальна потужніть десь 550 ват. Хоча сам котел не хоче працювати, грішу на схему підключення заземлення, так як у цьому інвенторі сквозний 0, тобто з вилки нуль і земля іде на вихід інвертора.
Dino Lucci не рекомендує цей магазин
30 жовтня 2023 р.

Хотів купити: Блок живлення GameMax GP-550

Не сподобалося: відповідність умов оплати

За інформацією на hotline доставка по Києву безкоштовна. По факту це не так.
Відповідь представника «NOTEBOOKER.UA»
Вітаємо! Дякуємо, що помітили. Виправили помилку в налаштуваннях. Якщо будете замовляти, відправте цей скрін менеджеру, зробимо безкоштовну доставку.
Весёлый Админ4ик не рекомендує цей магазин
2 жовтня 2023 р.

Хотів купити: Корпус GameMax Brufen C1

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

Хотел купить товар в данном магазине перезвонили и вышло так что оплата возможна на карту и они отправят в ближайшие дни или наложеним платежем но неделю ждать вообщем я расстороен что указано не так как нужно а отдавать деньги магазину наперед какой я первый раз вижу