Відгуки про KLASTER.ua

Тромбачов Ол рекомендує цей магазин
23 квітня 2026 р.

Купив: Стійка ЦМО СТК-24.2, Замовлення №20769

Обробили замовлення оперативно, додаткових запитань не виникло. Відправили вчасно, прийшла без ушкоджень. Загалом досвід покупки нормальний..
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Дякуємо за відгук! Приємно, що замовлення було виконано швидко й без зайвих питань, а товар прийшов без ушкоджень. Будемо раді новим зверненням!
Поліщук Денис рекомендує цей магазин
16 квітня 2026 р.

Купив: Щит пластиковий Legrand PRACTIBOX-S 4X12 вбудований (135154), Замовлення №20751

Інформація на сайті точна, поставили без плутанини. Отримав цілісну упаковку, все працює як треба. Враження від магазину позитивне.
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Дякуємо за відгук! Раді, що товар відповідає очікуванням і працює без зауважень. Приємно, що у вас залишилось позитивне враження! Чекаємо на вас знову!
Клименко Руслан2 рекомендує цей магазин
12 квітня 2026 р.

Купив: Автоматичний вимикач модульний Eaton PL6-C32/3 (286604), Замовлення №20743

Наявність підтвердили швидко, оформлення зайняло небагато часу. Доставили в строк, товар новий, все відповідає опису. Негативу немає.
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Дякуємо за відгук! Раді, що все пройшло оперативно, а товар повністю відповідає опису. Будемо раді новим замовленням!
Мірошник Оdd рекомендує цей магазин
9 квітня 2026 р.

Купив: Кабель OK-net КПВонг-HF-ВП (250) 4х2х0,57 UTP-cat.6 LSOH, Замовлення №20726

Обробили замовлення швидко, ніяких переносів. Посилка прийшла в нормальному вигляді. Все влаштовує, покупка пройшла без проблем.
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Дякуємо за відгук! Приємно чути, що все пройшло швидко та без зайвих клопотів. Раді, що покупка залишила позитивне враження, чекаємо на вас знову!
Волковський Ген рекомендує цей магазин
30 березня 2026 р.

Купив: Силовий кабель ВВГНГД ЗЗКМ Кабель ВВГнгд 5x4 (706795), Замовлення №20696

Брав кабель, опис відповідає дійсності, доставили без затримок, у хорошому стані. Магазин спрацював чітко.
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Вдячні Вам за відгук! Раді, що все відповідало опису та замовлення було виконано вчасно. Звертайтесь ще, чекаємо на Вас!
Кішкань Максим рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Купив: Розетка TV/R кінцева Schneider Asfora plus біл. (EPH3300121), Замовлення №20694

Робив замовлення, все в наявності, без затримок. Отримав те, що замовляв, упаковка цілісна. Досвід покупки залишив нормальне враження.
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Дякуємо за відгук! Раді, що замовлення пройшло без затримок і товар ви отримали в належному стані. Будемо раді бачити вас знову!
Рябчиков Євген рекомендує цей магазин
5 березня 2026 р.

Купив: Вентиляторна панель RCI 800/4 (стельова, 4 вентилятори, 800 мм) (SA.3180.0300), Замовлення №20649

Купував обладнання для серверної. На сайті зробив замовлення, ніяких «сюрпризів» після оформлення не було. Доставили в обумовлений термін, товар цілий. В цілому купівля пройшла без зайвих питань.
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Дякуємо за відгук! Раді, що покупка пройшла просто й без несподіванок, а обладнання було доставлено вчасно та в належному стані. Чекаємо на вас знову!
Іванов Сергій рекомендує цей магазин
7 лютого 2026 р.

Купив: Силовий кабель АВВГ Одескабель Провод АВВГ 2х4,0, Замовлення №19934

В каталозі магазину великий вибір техніки, кабелів і обладнання для різних задач, усі позиції мають детальні описи і технічні характеристики. Це значно допомагає при порівнянні і виборі потрібного товару.
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Дякуємо за відгук! Раді, що наповнення каталогу та детальні описи допомогли вам швидко зорієнтуватися і зробити правильний вибір. Чекаємо на вас знову!
Топорков Денис рекомендує цей магазин
22 січня 2026 р.

Купив: Шлюз GSM OpenVox VS-GW1600-16G, Замовлення №19840

При покупці отримав чітку інформацію про товар і його характеристики. Підтримка відповідала на мої технічні запитання без формальностей, завжди тримали у курсі статусу замовлення.
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Дякуємо за змістовний відгук! Приємно чути, що консультація була корисною, а супровід замовлення - зрозумілим і зручним. Стараємось, щоб сервіс залишав саме такі враження, чекаємо на вас знову!
Подольський Д рекомендує цей магазин
20 січня 2026 р.

Купив: Шафа підлогова CMS 19, Замовлення №19803

Сайт вчасно обробив замовлення і відправив товар так, як було заявлено при оформленні. Це важливо для техніки і обладнання, коли потрібна гарантія, що відправка не затягнеться на невизначений термін.
Відповідь представника «KLASTER.ua»
Дякуємо за відгук! Раді, що замовлення було оброблено та відправлено в обіцяні строки. Цінуємо вашу довіру та чекаємо на вас знову!.