Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 9

за 6 міс 0
за 12 міс 0
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (9)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Сергей Верминский рекомендує цей магазин
3 січня 2023

Купив: Кабелі HDMI та оптичний, Замовлення №№23243

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Дмитрий Шахов не рекомендує цей магазин
22 грудня 2022

Купив: Yamaha Kino SYSTEM 3541: RX-V385 + NS-P41 Black, Замовлення №1441

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

бесплатная доставка это обман. мне доставка обошлась в 428грн. так же попросили предоплату 1400грн.
Назар не рекомендує цей магазин
14 листопада 2021

Хотів купити: Саундбар YAS-108 Black

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

На сайті товар доступний, а по факту - ні. Рекомендую моніторити що ви продаєте і що у вас є в наявності.
Uliana Zigmunt-Helychak рекомендує цей магазин
3 листопада 2021

Купив: Синтезатор PSR-E373

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Сергей Стасюк рекомендує цей магазин
25 лютого 2020

Купив: Інтегральний підсилювач A-S501

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Редко пишу отзывы, но тут, чувствую, без него не обойтись) В магазине проконсультировали, сделали приятную скидку и доставили мой Yamaha A-S501 в течение часа после оплаты заказа (Киев). Отличный сервис и качество оборудования, буду обращаться еще
Відповідь представника «Yamahasalon.com.ua»
Здравствуйте, Сергей! Благодарим за Ваш заказ! Мы рады, что Вам всё понравилось! С уважением, Эксперты Yamaha в Украине
Сергей не рекомендує цей магазин
12 квітня 2019

Хотів купити: Стерео ресивер Yamaha R-S202 Black, Замовлення №549

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail

...розгорнути
avreliy83 не рекомендує цей магазин
1 березня 2019

Хотів купити: Мультимедийная акустика Yamaha NX-U02

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

товара нет в наличии хотя на хотлайн и на их сайте указано, что в наличии
Відповідь представника «Yamahasalon.com.ua»
Добрый день, У нас не написано на сайте, что есть в наличии. Возможно, вы ошиблись магазином С уважением, Эксперты Yamaha в Украине
Roman Yastreb не рекомендує цей магазин
27 листопада 2018

Хотів купити: Yamaha RX-V585 Black, Замовлення №362

Сподобалося: наявність, асортимент

Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі

Зробив замовлення на AV Receiver в день проведення акції. На наступний день телефонує менеджер і говорить, що сьогодні ціна вже не акційна і потрібно оплатити повну вартість товару. Як ціна вже не акційна? Я робив замовлення в день проведення акції, а не наступний день! Як можна так працювати?!
Відповідь представника «Yamahasalon.com.ua»
добрый день, Роман Ситуация была спорная, и мы все равно пошли к вам на встречу. В результате, мы продержали для вас данный аппарат неделю, мы отказали другим клиентам, вы так не забрали. В любом случаи, ждем вас для других покупок. С уважением, Эксперты по Yamaha
Гість рекомендує цей магазин
13 жовтня 2017

Купив: Портативные колонки Yamaha TSX-14 Light

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Замечательный магазин! Большой выбор, даже растерялась! Все оперативно, ребята молодцы. И колонки класс, как и цена на них)) Рекомендую! Удачи вам!