Купив: Смартфон Sony Xperia 10 VI 8/128GB Black, Замовлення №543747
Купив: Sony BRAVIA XR OLED 55A80L (XR55A80L) , Замовлення №547701
Купив: Google Pixel Смартфон Google Pixel 8 8/256Gb Obsidian, Замовлення №13816
Купив: Стильний чохол-підставка для Xperia 5 IV (XQZ-CBCQ/B) Black, Замовлення №13807
Купив: Стильный чехол-подставка для Sony Xperia 10 VI Black (XQZCBESB), Замовлення №Заказ №13785
Купив: Смартфон Sony Xperia 1 VI 12/512GB Platinum Silver, Замовлення №13695
Купив: Наушники SONY WH - 1000XM4 Black, Замовлення №20450984519951
Купив: Смартфон Sony Xperia 10 VI 8/128Gb (1Sim+eSim) Black, Смартфон Sony Xperia 10 VI 8/128GB Black, Замовлення №13438
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 1TB Blue Titanium (MU7K3)
Купив: Зарядний пристрій швидкої зарядки Sony, Зарядний пристрій для геймпада Sony DualSense Charging Station (9374107), Замовлення №1317845