Купив: Стильный чехол-подставка для Sony Xperia 10 VI Black (XQZCBESB), Замовлення №Заказ №13785
Купив: Смартфон Sony Xperia 1 VI 12/512GB Platinum Silver, Замовлення №13695
Купив: Наушники SONY WH - 1000XM4 Black, Замовлення №20450984519951

Купив: Смартфон Sony Xperia 10 VI 8/128GB Black, Замовлення №13438
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 1TB Blue Titanium (MU7K3)

Купив: Зарядний пристрій для геймпада Sony DualSense Charging Station (9374107), Замовлення №1317845
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення № №13211
Купив: Asus rog fone 8, Замовлення №982056