Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Hi-Res Store Online

FAINE production рекомендує цей магазин
13 листопада 2023 р.

Купив: CMOS Sony Alpha A7R V body (ILCE-7RM5), Замовлення №7073

Дякую! Все вчасно, доставили замовлення день в день.
Вадим Боднюк рекомендує цей магазин
12 листопада 2023 р.

Купив: Наушники Sony WH-1000XM4 , Замовлення №10745

Замовив навушники, наступного дня вже відправили. Приїхали в заводській упаковці, запечатані. Все супер, всім задоволенний.
Андрей Моторный рекомендує цей магазин
31 жовтня 2023 р.

Купив: Навушники TWS Sony WF-1000XM5 Black (WF1000XM5B.CE7), Замовлення №10630

Чудовий сервіс, нічого зайвого, одні позитивні емоції!
nadezhda biletskaya рекомендує цей магазин
24 жовтня 2023 р.

Купив: Sony Fast Charger XQZ-UC1, Замовлення №10561

Гість рекомендує цей магазин
10 жовтня 2023 р.

Купив: чохол-накладка Google Pixel 7a Case Charcoal (GA04318), Замовлення №10442

Федір Кузьменко рекомендує цей магазин
6 жовтня 2023 р.

Купив: Смартфон Sony Xperia 5 IV 8/256GB Black, Замовлення №№ dO--h_zmh7g

Терміново був потрібен новий телефон. Зранку, о 11й, зробив замовлення, а о 17й вже отримав його. Дуже вдячний за оперативність та якість!
Андрей Белых рекомендує цей магазин
26 вересня 2023 р.

Купив: Універсальний об'єктив Sony SEL2470GM2 24-70mm f/2,8G, Замовлення №не пам'ятаю

Об'єктив для фотоаппарата SONY 24-70 мм фокусна відстань, це друга половинка єдиного цілого разом з самим фотоаппаратом, для якого я придбав саме такий об'єктив. Радий що мрія про якісну фототехніку, - збулась. Втілюйте свої мрії, не в грошах радість в житті, а в якості життя конкретної людини, - мене. Мого внеску в сімейні цінності.
Wishmaster MVP рекомендує цей магазин
23 вересня 2023 р.

Купив: Смартфон Google Pixel Fold 12/512GB Obsidian, Замовлення №102999

Обрали цей смартфон як подарунок. Вражені швидкістю обслуговування. Дякую команді! Рекомендую іншим цей магазин!
inferno_78 рекомендує цей магазин
22 вересня 2023 р.

Купив: Стильний чехол с подставкой для Sony Xperia 10 V Black (XQZ-CBDC), Замовлення №№10305

LateNights рекомендує цей магазин
17 вересня 2023 р.