Відгуки про Теплорадість

Юрий Огаренко рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: кімнатний термостат для котла Tervix Pro Line (118331), Замовлення №3503810930

Дуже гарне відношення до клієнта. І проконсультували , і допомогли підібрати необхідний товар , і дуже швидко відправили. Товар перебільшив очікування. Дуже задоволений. Найвищий рівень оцінки для компанії. Купував термостат для газового котла з WI FI модулем. Дуже вдячний. Процвітання Вашій компанї та колективу
Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за зворотній зв'язок, раді допомогти. Будемо чекати на нові замовлення від Вас.
Volodymyr Gusak рекомендує цей магазин
10 листопада 2024 р.

Купив: Двоконтурний газовий котел Immergas Mini Nike 24 3 E (димохідний), Замовлення №9184

Котел ще не встановленний, потім доповню через який період користування. А в цілому молодці, працюють з єВідновленням, що на теперішній час важливо, для тих у кого пошкоджене житло. Привітний та ввічливий персонал, оперативно все роблять, навіть з доставкою в Київську обл. Тож приємно здивований. Дякую
Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук. Будемо чекати нових замовлень від Вас.
Анастасія676 рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Купив: Комплект катриджів Ecosoft, Замовлення №ТМ-0000078

Відгук хоч залишати тут і довго, але не можу не похвалити магазин Купую тут вже втретє, цього разу катриджі для осмоса, як завжди все на висоті Дякую магазину і консультатнтам
Дякуємо за відгук. Чекаємо на нові замовлення від Вас
Алекс Шторм рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Купив: Релейний стабілізатор, Стабілізатор напруги LVT АСН-250, Замовлення №Им 565

Потрібен був стабілізатор, швидко прококонсультували і допомогли підібрати, замовлення отримав на наступний день. Дякую за оперативність. Рекомендую
Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук та рекомендації від Вас. Будемо чекати на нові замовлення від Вас
A Sky не рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Купив: Електрична рушникосушка Arttidesign Arras 6/500/800, хром, Замовлення №АО-00000533

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Відповідь представника «Теплорадість»
Нам прикро що у Вас виникли незручності при отриманні свого замовлення. З відповідальними співробітниками вже проведена робота, щоб більше не траплялось таких ситуацій. Також, з Вами зв'яжеться наш керівник відділу продажу для залагодження незручностей що трапились!
Alexandr Kovalchuk рекомендує цей магазин
11 жовтня 2024 р.

Купив: Italtherm City Class H 25 K, Котел газовий конденсаційний Italtherm City Class 25 K, Замовлення №859

Купував котел та стабілізатор. Товар якісний. Контакт з магазином дуже приємний. Все вчасно. Мені все дуже сподобалось. Дякую!
Відповідь представника «Теплорадість»
Олександр, дякуємо за зворотній зв'язок. Будемо чекати на наступні замовлення від Вас.
Melniza рекомендує цей магазин
3 жовтня 2024 р.

Купив: резервне ДБЖ Altek ASK12 500VA/400W DC12V, Замовлення №7955

З поганого: дуже важко Вам було написати відгук )) бо багато переходів робити і вишукати повну назву товару ще той квест. За хвилину відгук не вдалось написати)) Але це можете залишити для підтримки і адміністраторів і не публікувати)) Що стосується роботи Теплорадість - мене порадувало все і сервіс і сам товар. Все прийшло в гарному пакуванні і в цілісності. Все відповідає заявленим характеристикам. Дякую)
Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук. Врахуємо Ваші побажання. Будемо чекати на нові замовлення від Вас
Андрій_73 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
19 вересня 2024 р.

Купив: Дров\\\\\\\'яний котел Крафт Е 16 кВт, Замовлення №ПО-00000083

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив в даному магазині котел Крафт Е 16 кВт, до речі це була не перша (але остання) покупка в цьому магазині. Обговорив з менеджером Сергієм комплектацію товара. При отриманні комплектація виявилась інша, про що і був попереджений менеджер. Сергій мені запропонував вислати недостаючу деталь, але виявилось що я ще додатково попав на грошики. Дякую Теплорадості за добру співпрацю з постійним (у минулому) клієнтом.
Відповідь представника «Теплорадість»
Андрій, ми ще раз перепрошуємо за незручності при покупці другого котла, проте ми будемо старатись щоб наступні покупки пройшли без проблем! Ми компенсували кошти за недостаючу деталь, бо дійсно наш логіст зробив помилку створюючи ТТН :( Сподіваємось на подальшу співпрацю, ми не підведемо :)
Гора рекомендує цей магазин
12 вересня 2024 р.

Купив: Фільтри. Сантехніка., Фільтр грубої очистки СК Фильтр грубой очистки 1" латунь с ушком (SK0048), Замовлення №646 746

Дуже вдячний колективу фірми. Дуже привітне спілкування і повага до покупців. Товар відповідає всім вимогам. Дякую.
Дякуємо за відгук. Будемо чекати на нові замовлення від Вас
TalinaK рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Бойлер непрямого нагріву Drazice OKC 160 NTR/Z, Замовлення №75

Задоволена роботою менеджера Оксани ..., яка професійно порадила товар та швидко все оформила, також хочу відмітити Олександра водіюя, якій вчасно та з гарним настроєм зробив доставку. Відпрацювали на відмінно. Дякую!
Відповідь представника «Теплорадість»
Дякуємо за відгук. Нам дуже Важлива Ваша думка про наш сервіс. Будемо чекати на нові замовлення Від Вас.