Купив: Смартфон realme 10 8/256GB Clash White, Замовлення №Заказ №6470
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB Onyx Black, Замовлення №3215
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 11 Pro 6/128GB Graphite Gray, Замовлення №1
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 11 4/64GB Graphite Gray
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6/128GB Onyx Gray
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB Grey, Замовлення №5638
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) T510 2/32GB Wi-Fi Black (SM-T510NZKD)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Хотів купити: Портативна колонка Harman/Kardon Onyx Mini Black (HKONYXMINIBLK), Замовлення №5276
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB White
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Хотів купити: Мобільний телефон (бабусефон) Sigma mobile Comfort 50 Shell Duo Red (4827798212325), Замовлення №5016
Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент