Хотів купити: Квадрокоптер DJI Mini 2 Fly More Combo (CP.MA.00000307.01)
Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Купив: Ноутбук HP 250 G8 (3A5Y2EA), Замовлення №89
Купив: телефон xiaomi, Замовлення №Разумное 13
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару
Купив: Монітор iiyama ProLite X2474HS-B2 Black, Ноутбук Dell G3 17 3779 (G3758S2NDL-60B)
Купив: Ноутбук Dell G3 15 3579 Black (G35581S0NDL-65B), Замовлення №100985811
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Acer Aspire 3 A315-32-P04M (NX.GW5EU.010)
Хотів купити: Навушники з мікрофоном SVEN AP-G988MV Black-Red
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: наявність, асортимент
Купив: Пам'ять для ноутбуків Crucial 4 GB SO-DIMM DDR4 2400 MHz (CT4G4SFS824A), SSD накопичувач WD SSD Green 240 GB M.2 (WDS240G2G0B), Замовлення №59760230
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Хотів купити: Блок питания CHIEFTEC 750W (CTG-750C) Подробнее: https://skif-s.com.ua/p465642101-blok-pitaniya-chie
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Хотів купити: GeForce GTX 1050 TI G1 Gaming 4GB GDDR5