Купив: Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, Замовлення №5409
Купив: Міксер Camry CR 4223, Замовлення №5402
Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud Alpha (HX-HSCA-RD/4P5L1AM), Замовлення №5407
Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini 40 Black (16696863), Замовлення №5398
Купив: Протяжний сканер Canon P-215II (9705B003), Замовлення №5393
Купив: Кавомашина автоматична Melitta CAFFEO Passione OT Silver F53/1-101, Замовлення №№258307
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Мобільний принтер Xiaomi Mi Pocket Photo Printer (TEJ4018GL, XMKDDYJ01HT, XMKDDYJHT01), Замовлення №258338
Купив: 3D-принтер Creality Ender-3 V3 SE (CRE-1001020514), Замовлення №5378
Купив: Вафельниця Breville DuraCeramic VST072, Замовлення №5364