Відгуки про Tomdom

Славко12 рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Купив: Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, Замовлення №5409

Менеджери розмовляють дуже коректно, ввічливо. Консультують гарно. Домогли підібрати модель.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Дякуємо Вам за залишений відгук. Ми раді, що змогли залишити у Вас позитивні враження. Нехай замовлений товар буде корисним та слугує якомога довше. Бажаємо Вам усього найкращого та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення) З повагою - команда “TomDom”.
Марина Ващук рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Міксер Camry CR 4223, Замовлення №5402

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день, Марино! Щиро дякуємо Вам за приділений час для оцінки нашого магазину. Користуйтесь замовленим товаром із задоволенням та обов'язково повертайтесь до нас за новими покупками) Бажаємо Вам гарного та мирного дня. З повагою - команда “TomDom”.
Lont рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud Alpha (HX-HSCA-RD/4P5L1AM), Замовлення №5407

Дуже сподобалось спілкування. Саму гарнітуру придбала на подарунок, тому можна сказати лише про упакування - воно гарне та цілісне, заводське.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Щиро дякуємо Вам за схвальний відгук. Ми раді знати, що Ви задоволені співпрацею та сподіваємось на те, що отримувачу сподобається подарунок. Бажаємо Вам усього найкращого та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення) З повагою - команда “TomDom”.
lyuda.m рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini 40 Black (16696863), Замовлення №5398

Дуже задоволена! Камера прийшла за 2 дні. Працівники ввічливі, на підтримці завжди.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи. Користуйтесь замовленим товаром із задоволенням та повертайтесь до нас за новими покупками) Бажаємо Вам вдалого та спокійного дня. З повагою - команда “TomDom”.
В.Зубик рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: Протяжний сканер Canon P-215II (9705B003), Замовлення №5393

Дякую, все пройшло добре. Один з найкращих магазинів, з яким доводилось працювати .
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук. Ми раді знати, що Ви задоволені співпрацею із нами. Нехай замовлений товар слугує якомога довше, а Ви - обов'язково звертайтеся ще) Бажаємо Вам гарного та мирного дня. З повагою - команда “TomDom”.
Володимир Іванюк рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Кавомашина автоматична Melitta CAFFEO Passione OT Silver F53/1-101, Замовлення №№258307

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Взагалі можу рекомендувати магазин. Ціна на кавомашину була дуже гарна, спілкувалися ввічливо і завжди відповідали. Але все ж таки замість 3-7 днів, які були заявлені, товар на НП прибув на 9 день. І ще незрозуміло чого, але коробка буда вскрита та заклеєна скотчем, хоча в середині коробки все явно нове та упаковано від виробника.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день, Володимире! Дякуємо Вам за приділений час для оцінки нашого магазину. Термін відправки у нас залежить від місцезнаходження складу, на якому зберігається потрібний товар та, відповідно, необхідності переміщення. Ми завжди робимо усе можливе, аби виконати замовлення якомога швидше, проте іноді трапляються випадки, коли це відбувається наприкінці попередньо обіцяного терміну. У Вашому ж випадку, менеджер повідомила про відправку протягом 3-7 робочих днів. Зазвичай, складський відділ працює з понеділка по п'ятницю, тому саме ці дні вважаємо робочими. Проаналізувавши Ваше замовлення, бачимо, що відвантаження зі складу відбулось на 7-й робочий день. Коробка була відкритою, ймовірно, через те, що наші працівники вкладали документи або ж просто перевіряли чи все гаразд із товаром. Володимире, ми раді знати, що загалом Ви задоволені співпрацею із нами. Нехай замовлений товар гарно Вам слугує протягом багатьох років. Бажаємо усього найкращого та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення від Вас) З повагою - команда “TomDom”.
pasechkol рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Мобільний принтер Xiaomi Mi Pocket Photo Printer (TEJ4018GL, XMKDDYJ01HT, XMKDDYJHT01), Замовлення №258338

5 зірок. Обслуговування на висоті, принтер чудово друкує. Дякую!
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Щиро дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи. Насолоджуйтесь користуванням замовленим товаром та звертайтеся ще) Бажаємо Вам гарного та мирного дня. З повагою - команда “TomDom”.
Olha.Kinakh рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: 3D-принтер Creality Ender-3 V3 SE (CRE-1001020514), Замовлення №5378

Відмінно, продавець надійний.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день, Ольго! Щиро дякуємо за приділений час для оцінки нашого магазину. Нехай замовлений товар слугує Вам протягом багатьох років. Бажаємо вдалого та спокійного дня. З повагою - команда “TomDom”.
dmivan23 рекомендує цей магазин
31 жовтня 2024 р.

Купив: Вафельниця Breville DuraCeramic VST072, Замовлення №5364

Рекомендую.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Дякуємо Вам за залишений відгук. Ми раді знати, що Ви задоволені співпрацею із нами. Нехай вафельниця буде корисною та слугує якомога довше. Бажаємо Вам гарного та мирного дня. З повагою - команда “TomDom”.
ozozyl23 рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Пароочисник Adler AD 7038, Замовлення №5337

До магазину немає зауважень. Все зробили згідно домовленостей, зв'язались через півгодини після оформлення замовлення.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Дякуємо Вам за схвальний відгук. Ми раді знати, що Ви задоволені співпрацею із нами. Нехай пароочисник буде корисним та слугує якомога довше. Бажаємо Вам гарного та мирного дня. З повагою - команда “TomDom”.