Купив: Велотренажер Adidas C-21 AVUS-10401, велотренажер генераторний Adidas C-21 (AVUS-10401), Замовлення №Замовлення без номеру
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, фіскальний чек
Купив: Лава регульована interatletika lc302, Замовлення №250
Не сподобалося: замовлення через корзину
Купив: Блок для йоги Reebok RSYG-16025, Замовлення №367
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Хотів купити: Орбитрек InterFit ES 2.2, Замовлення №4696
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Купив: Орбітрек електромагнітний Reebok One GX50, Замовлення №2606
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Пояс атлетический Adidas ADGB-12234 S/M
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив: SportsArt Fitness T630 - беговая дорожка
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: сервісна підтримка
Купив: Боксерский шлем BENLEE Tyson S/M (196012/2000) Красный, Перчатки боксерские Excalibur 8020 (12 oz) белый/черный
Купив: Стол теннисный Enebe Lander, 16 mm, 700024, Замовлення №195
Купив: Беговая дорожка NordicTrack T7.2
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, відвантаження товару