Відгуки про Dusel.com.ua

Липка Елена рекомендує цей магазин
6 травня 2025 р.

Купив: Душовий бокс DUSEL AVENUE Satin 95x95x210, Замовлення №793

Проконсультували, порекомендували сантехніка, додатково він обварив ніжки, рекомендую
Відповідь представника «Dusel.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що консультація була корисною та що рекомендований сантехнік впорався з додатковими роботами на високому рівні. Приємно чути, що Ви задоволені сервісом. Звертайтеся знову — завжди раді допомогти!
Важин Сергей рекомендує цей магазин
6 лютого 2025 р.

Купив: Душовий бокс без даху DUSEL GLARE Satin 900x900x2100 скло прозоре, Замовлення №-Т9AF6wJ2U

Сервіс працює на вищому рівні! Дуже швидко та якісно оформили замовлення. Бокс приїхав цілий. Фіскальний чек отримав!
Відповідь представника «Dusel.com.ua»
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені сервісом та швидкістю доставки Новою Поштою. Бокси запаковані дійсно дуже добре, тож якісна доставка завжди буде забезпечена. Будемо раді бачити вас знову!
Дарин Артур рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Настінне дзеркало Dusel DE-M3001 65x80, Замовлення №B7cjEOFhduY

Дзеркало чудове. Магазину велике дякую за відвантаження у субботу.
Відповідь представника «Dusel.com.ua»
Дякуємо вам за відгук! Ми раді, що дзеркало вам сподобалося. Також вдячні за те, що звернули увагу на швидкість відвантаження. Сподіваємось, що співпраця з нами буде приємною й у майбутньому. Звертайтесь, якщо виникнуть питання!
1 рекомендує цей магазин
11 грудня 2017 р.

Купив: Тенісний стіл Cornilleau Sport 250 Indoor

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Остался доволен магазином.
Відповідь представника «Dusel.com.ua»
Шановний Dingoss! Ми дуже раді, що Ви скористалися нашими послугами і залишилися повністю задоволені. Ми робимо все можливе, щоб придбання тенісних аксесуарів в нашому спортивному магазині cornilleau.kiev.ua стало приємною подією. Запрошуємо за новими покупками і хорошим настроєм за грою в теніс.