Відгуки про YABLUKA

Benjamin рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Чохол для ноутбука WIWU Voyage Sleeve for MacBook new 13" Grey, Замовлення №197037

Дуже круто провели консультацію ,залишився максимально задоволений )!!!Респект магазину
Vladyslava Zatsarynna рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Чохол для смартфона Blueo Чохол для iPhone 15 Pro - Blueo Crystal Drop Resistance Case with Magsafe, Transparent (B41-I15PTR), Замовлення №197101

Купували чохол Blueo Crystal. Консультант дуже ввічливий і компетентний: розповів про основні характеристики, дав корисні поради. Радимо!
Юрчик рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р. На модерації

Купив: iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium NOW, Замовлення №00000197118

Швидко оформили замовлення та відправили,сервіс чудовий.Дяка!
Dmytro Gavrylov не рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1TB (889842640816), Замовлення №254680

Natalia Dermanska рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Портативна колонка Marshall Middleton Cream (1006262), Замовлення №197156

Дуже задоволена обслуговуванням та покупкою. Дякую!
Олексій рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Чохол для смартфона LAUT CRYSTAL MATTER X для iPhone 16 Pro Max MagSafe (L_IP24D_CMX_UC), Замовлення №197177

Приємно мати справу з професіоналами. Купуємо у вас не вперше і завжди задоволені результатом.
Valeria Sem не рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Купив: Ноутбук MacBook Pro 14, Замовлення №251128

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Лілія рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro 128GB White Titanium (MTUW3), Замовлення №197242

Хороший магазин і привітні продавці. Завжди в наявності новинки техніки та хороші ціни.Рекомендую
Саша рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium NOW, Замовлення №00000197530

Топовий продавець,оформлення замовлення пройшло швидко,все супер.
Олександра рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 Pro XL 16/256GB Rose Quartz, Замовлення №197810

Відкрилися своєчасно, зразу запропонували допомогу, на всі питання отримала кваліфіковані відповіді, швиденько все оформили, доставили, все сподобалось.