Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Світ Дім

Павло Скок не рекомендує цей магазин
15 березня 2026 р.

Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea PRIME Wi-Fi D80-15EFG(W)

Товару нема в наявності ,зі слів "продавця" вже дуже давно і ціна також відповідно не актуальна, а рекламується товар за неактуальною ціною і наявністю "бо так хочеться" йому. Запропонувати альтернативу з таким самим функціоналом і ціною не може. Продавець зневажливо спілкується. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ МАГАЗИН "світ дім"!
Андрій 1975 не рекомендує цей магазин
1 серпня 2025 р.

Хотів купити: Котел газовий стандартний Vaillant atmoTEC pro VUW INT 200/5-3 H (0010015317)

Ціна не відповідає заявленій
Александр Бонд не рекомендує цей магазин
3 липня 2025 р.

Хотів купити: Котел газовий конденсаційний Italtherm City Class 25 K

Не рекомендую даний магазин. Хотів купити газовий котел, але менеджер щось пробуркотів і поклав слухавку, не відповівши на інформацію яка мене цікавила. Зателефонував слідуючого дня на два номери, ніхто не відповів, та не передзвонив. За вказаною на сайті адресою, мгазину я не знайшов
Sugar рекомендує цей магазин
6 вересня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Max (ZMR610-B-EU), Замовлення №000007112

Купил в этом магазине Ecoflow River 2 Max, доволен что все быстро и по сути. Заказал в этот же день отправили на следующий день забрал. Гарантия официал, товар без приключений как это бывает в наше время. Рекомендую!
Nikola987 не рекомендує цей магазин
29 січня 2020 р.

Хотів купити: Vaillant ecoTEC plus VU INT 346/5-5, Замовлення №99405177

Сподобалося: замовлення через корзину

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Александр Гвоздев не рекомендує цей магазин
19 вересня 2019 р.

Купив: Проточный водонагреватель Vaillant VED E 18/7 INT Подробнее: https://leox.com.ua/p1021420480-protoch

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Відповідь представника «Світ Дім»
Данная сделка места не имела, просьба покупателя предоставить хоть какой-то документ, подтверждающий факт данной продажи.
Инга Булашова не рекомендує цей магазин
11 вересня 2019 р.

Хотів купити:

Сподобалося: оформлення замовлення

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент

Представитель интернетмагазина Александр пообещал перезвонить и пропал!!!(( в Вайбере написал, что сам наберёт..звоню третий день - трубка не берётся! А ещё хотела полную предоплату за два конвектора на карту бросать(((( впечатление, что продажи этому интернетмагазину явно не нужны... если вообще этот магазин существует... граждане! - не рекомендую рисковать деньгами и нервами!..