Купив: Угловая приставка Dremel (575), Замовлення №1062
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Электролобзик Bosch PST 700 E, Замовлення №993
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Шурупокрут Bosch GSR 180-Li (06019F8100)
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: ПЕРФОРАТОР BOSCH GBH 2-26 DRE
Купив: Перфоратор Bosch GBH 2-28 (0611267500)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару
Хотів купити: Дриль Bosch PSB 650 RE (0603128020)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, видача товару на складі
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару

Купив: Дрель безударная Bosch GBM 6 RE БЗП, Замовлення №199
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент
Купив: Гравер Dremel 4000-6/128 Platinum (F0134000LR)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Дриль Bosch GSB 13 RE (0601217100)