Відгуки про WO.UA

Нина не рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Хотів купити: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Bot L20 Ultra Complete White

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Відповідь представника «WO.UA»
Вітаємо! Дякуємо вам за звернення. На жаль, за описаною ситуацією та вказаним товаром нам не вдалося знайти замовлення для можливого вирішення цього питання. Будь ласка, вкажіть контактні дані або номер замовлення, щоб наші фахівці мали змогу допомогти вам. Будемо чекати!
Надив Марк рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Cordless vacuum cleaner Xiaomi JIMMY H8 PRO Purple, Замовлення №0000-001902

Все чудово. Сподобалось абсолютно все. Пилосос повністю задовольняє мої потреби.
Відповідь представника «WO.UA»
Марк, добрий день! Ми щиро вдячні вам за позитивний відгук. Приємно дізнатись, що ви залишились задоволені покупкою. Будемо чекати на нові замовлення від вас!
s0meb0dy рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Blue (SM-S721BLBDEUC), Замовлення №132434

Игорь Вьюн не рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Хотів купити: Електрична зубна щітка Oclean X Ultra Set Black (6970810553499)

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Відповідь представника «WO.UA»
Ігор, вітаємо! Нам дуже шкода, що під час співпраці з нами у вас виникли подібні труднощі. Дійсно, через технічні складнощі з боку офіційної платіжної системи, прийняти оплату було неможливо. Зі свого боку ми доклали усіх зусіль задля вирішення вашого питання та поліпшення ситуації з оплатою. Раді повідомити, що наразі усі технічні неприємності були виправлені й подібні випадки вже не виникатимуть. Наш магазин завжди піклується про своїх клієнтів та ми із задоволенням будемо чекати на нову можливість для співпраці, щоб покращити вашу думку щодо нашого обслуговування. Дякуємо вам за розуміння!
Ви його і не побачите - воно закрито за моїм проханням. Довго чекати. Це раз. Гроші з пʼятниці ще не повернулись (хоча мене попереджували, що повертатимуться до 6 днів). Почекаю
12 листопада 2024 р. Відповісти
КовалевАлекс рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Oclean Professional Clean Brush Head P1C5 B02 2psc, Замовлення №124570

Раніше купували у вас щіточки Oclean, то дуже сподобались. Дякую що допомогли обрати потрібні насадки.
Відповідь представника «WO.UA»
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині та нашою консультацією. Будемо з нетерпінням чекати на нову можливість для співпраці!
Deps1 не рекомендує цей магазин
2 листопада 2024 р.

Купив: Електрична зубна щітка Oclean X Ultra Set Black, Замовлення №132335

Сподобалося: наявність, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, фіскальний чек

по-перше, товар йшов із подарунком у вигляді стерилізатора, але після того як мною був замовлений товар, і після замовлення передзвонила менеджер, то вона мене не попередила і не сказала, що в їхньому магазині, виявляється, при використанні промокоду, АВТОМАТИЧНО, з кошика видаляється подарунок – стерилізатор. по-друге, зазначено, що відправка в день замовлення, відправили через 25 годин, по-третє, фіскальний чека не поклали, гарантійного талону не поклали. незадоволений цим магазином.
Відповідь представника «WO.UA»
Вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникло негативне враження щодо нашого магазину. Проте зауважимо, що наші працівники відповідально ставляться до інформації, яка надається клієнтам, зокрема й за вашим замовленням, яке було створено 29.10 у вечері. Менеджером було повідомлено про відправлення товару вже 30.10 й згідно з номером накладної відвантаження продукції дійсно відбулось наступного дня. На нашому сайті присутня інформація щодо сумісності акційних пропозицій, подарунків й промкодів. Оскільки наш магазин завжди намагається надавати товар за найменшою ціною серед можливих, знижки між собою можуть не додаватись. На жаль, нам не вдалося зв'язатись з вами задля вирішення цього питання й можливої допомоги. Зазначимо ж, що гарантійний талон та квитанція надійшла за вашим номером телефону автоматично після отримання щітки в електронному вигляді. У разі ж виникнення додаткових складнощів, ми із задоволенням допоможемо вам. Раді, що наразі ви залишаєтесь задоволені придбаним товаром!
Sergey Evgenevich рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Мультимейкер CECOTEC Rock?nToast 1000 3in1, Замовлення №ТС00-023471

Крутий магазин з гарними цінами і крутим обслуговуванням.
Відповідь представника «WO.UA»
Сергій, добрий день! Наш магазин дякує вам за такий чудовий коментар. Приємно дізнатись, що ви залишились задоволені цінами та якістю обслуговування.
Александр Марченко рекомендує цей магазин
26 жовтня 2024 р.

Купив: Флешка Kingston 128 GB DataTraveler SE9 Gen 3 Gold (DTSE9G3/128GB), Замовлення №130724

Замовив у цьому магазині флешку та зовнішній жорсткий диск. Швидко передзвонили, менеджер був ввічливим, приємно спілкується. Відправили швидко - у той же день. Рекомендую, гарний магазин.
Відповідь представника «WO.UA»
Олександр, добрий день! Ми дякуємо вам за цей позитивний відгук. Раді, що ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нову можливість для співпраці!
Вадяк Света рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Dreame Wet&Dry Vacuum Cleaner H13 PRO, Замовлення №ТС00-022741

Очень понравился магазин и обслуживание. Все на высоком уровне! Можно распаковать и посмотреть свой товар.
Відповідь представника «WO.UA»
Світлано, вітаємо! Ми щиро вдячні вам за відгук. Приємно знати, що покупка в нашому магазині залишила лише позитивні враження.
Кот Ольга рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Перкусійний масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro (YMFG-M403), Замовлення №0000-001826

Товар повністю відповідаю фотографіям й заявленим характеристикам
Відповідь представника «WO.UA»
Ольга, добрий день! Дякуємо вам за відгук. Наш магазин завжди намагається надавати лише коректну інформацію щодо товарів й ми з нетерпінням чекаємо на нову можливість для співпраці!