Купив: TK LIGHTING 12038
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Хотів купити: Офісна настільна лампа Eglo 49718 BARNSTAPLE
Не сподобалося: оформлення замовлення
Купив: Шинопровод NOWODVORSKI 23422, Замовлення №10119/075-1
Купив: Світильники точкові
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: NOWODVORSKI 12340
Купив: Люстра TK Lighting Люстра 2107 WIRE COLOUR
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: eglo palermo 89465
Купив: Замовлення №00326/088-1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Бра EGLO 83187, Замовлення №91127/093-1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Не сподобалося: сервісна підтримка
Хотів купити: Точечный светильник NOWODVORSKI