Відгуки про Gamehall

Lesnik Dasha рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Asus ROG Strix G15 G513RM-WS74/165Hz/Ryzen 7 6800H/32GB/1TB SSD/RTX 3060 6GB/Windows 11 Home/Гравіюв, Замовлення №120455

Замовляла сину ноутбук. Приїхав швидко цілий та з усіма чеками! Можу виділити в сервісі гравіювання якісно зроблено!
ШабашовВадик рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Roccat Kone Pro Black, Замовлення №120162

Все сподобалось! Крутий сервіс! Великий вибір техніки! Рекомендую!
АсеевЖеня рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Dell XPS 17 9730/i9-13900H/32GB/1GB SSD/RTX 4070 8GB/Windows 11 Pro, Замовлення №120348

Дуже дякую за швидке оформлення замовлення! Крутий сервіс! Рекомендую!
Kirill Shiyan рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: MSI Katana 17 B13VFK/144Hz/i7-13620H/16GB/1TB SSD/RTX 4060 8GB/NO OS/Гравіювання, Замовлення №120145

Замовляв ноутбук від MSI. Ціна відповідає як на сайті. Все відправили швидко. Ноут приїхав новий цілий та з усіма чеками. Буду радий знову тут замовляти техніку!
БезсмольныйЮра рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: MSI Bravo 17 D7VFK/144Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB/1TB SSD/RTX 4060 8GB/NO OS/Гравіювання(УКР), Замовлення №120167

Привабливі ціни, ввічливий персонал, швидка доставка. Дякую за таку якісну роботу! Залишили позитивні емоції від покупки. Рекомендую цей сервіс тим кому потрібно оновити техніку!
kopyl sergei рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Cougar Vantar S/Гравіювання(УКР), Замовлення №120133

Дуже рекомендую цей сервіс! Привабливі ціни, ввічливий персонал,товар приїхав цілий.
Ярук Мария рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: HP 255 G9/Ryzen 5 5625U/16GB/512GB SSD/AMD Radeon/Windows 11 Home/Гравіювання(УКР), Замовлення №120053

Можу прорекомендувати цей сервіс! Замовляла тут ноутбук для сина. Доставили швидко. Ноут приїхав цілий з гарантійним чеком. Магазин спорався на усі 100%!
Aleksandr Brodskiy не рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Хотів купити: Клавіатура Corsair K100 Air Wireless Ultra Low Profile Tactile (CH-913A01U-NA)

При оформленні замовлення магазин зажадав передоплати. Передоплата була зроблена за умови утримання ціни. Після декількох днів зателефонував представник магазину і посилаючись на відсутність товару повернув передоплату. Наступного дня товар знову з’явився, але по іншій ціні.
Шевчук Владимир рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Asus TUF Gaming A15 FA506NC/144Hz/Ryzen 5 7535HS/32GB/1TB SSD/RTX 3050 4GB/NO OS/Гравіювання(УКР), Замовлення №120061

Замовив тут Ноутбук Asus. Доставили швидко. Все нове та ціле. Товар приїхав з гарантійним чеком. Сервіс справився на оцінку 10/10!
АртюховаТаня рекомендує цей магазин
27 жовтня 2024 р.

Купив: Glorious GMMK Wireless Numpad , Замовлення №111592

Широкий асортимент товарів. Різні ціни. Для себе точно знайдете те що потрібно! Обслуговування найвищого рівня. Дуже ввічливий персонал. 10/10