Купив: Портативна акустична система з Bluetooth Greenwave PS-305PB, Замовлення № 25 964
Купив: Ігрова клавіатура, дротова, DARK PROJECT One - 87 Violet Horizons - RGB ANSI ENG/UA , Замовлення №25897
Купив: Планшет Ulefone Tab A11 Pro 8/256GB LTE Space Gray (6975326662857), Замовлення №25810
Купив: 2 модулі пам\'яті DDR4 GoodRam 8GB, ДБЖ Marsriva DC UPS, Замовлення №25531
Купив: Кавомашина автоматична Nivona CafeRomatica 550 (NICR 550), Замовлення №25743
Купив: Холодильник Samsung RB38C603EEL/UA, Замовлення №101 404
Хотів купити: Мережевий зарядний пристрій UGREEN CD226 100W Wall Charger Black
Купив: Чохол для планшета, Замовлення №101 409
Хотів купити: Блок живлення GIGABYTE UD750GM (GP-UD750GM)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: WG00310696 Відеокарта ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming 24GB (TUF-RTX3090-24G-Gaming) GDDR6X, 384bi, Замовлення №101385