Відгуки про Nimpha

Vodko1991 рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Портативна акустична система з Bluetooth Greenwave PS-305PB, Замовлення № 25 964

Відповідь представника «Nimpha»
Дякуємо вам за такий теплий відгук та рекомендацію! Раді, що вам сподобалася акустична система і наш сервіс. Ваші слова надихають нас працювати ще краще! Бажаємо вам приємного користування і з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі в Nimpha. Всього найкращого!
Дуже хороший магазин. Мені все сподобалось , чудові працівники. 100% Рекомендую. Все Дуже швидко прийшло і все добре ? Всього вам доброго і успіхів вам.
18 жовтня 2024 р. Відповісти
Евгения Ильева рекомендує цей магазин
11 жовтня 2024 р.

Купив: Ігрова клавіатура, дротова, DARK PROJECT One - 87 Violet Horizons - RGB ANSI ENG/UA , Замовлення №25897

Обслуговування магазину на високому рівні.
Відповідь представника «Nimpha»
Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені своєю покупкою та сервісом. Завжди раді допомогти вам з вибором ігрових аксесуарів чи будь-яких інших гаджетів! Сподіваємося, що ваша клавіатура подарує вам ще багато захоплюючих ігрових моментів. Чекаємо вас знову в Nimpha!
Vitaliy Chuiko рекомендує цей магазин
9 жовтня 2024 р.

Купив: Планшет Ulefone Tab A11 Pro 8/256GB LTE Space Gray (6975326662857), Замовлення №25810

Вибирав собі недорогий планшет і зупинився на планшеті Ulefone Tab A11 Pro 11" 8/256Gb. Замовив у цьому магазині (замовлення 25810) бо ціна та строки доставки влаштовували. Про магазин - хороше обслуговування, привітні менеджери, чесно оголошений строк доставки. Товар прийшов у заводській упаковці, тож все надійно. Магазин рекомендую
Відповідь представника «Nimpha»
Вдячні Вам за ці хороші слова! Приємно, що від покупки у Вас залишились тільки позитивні враження. З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Volodymyr Duda рекомендує цей магазин
9 жовтня 2024 р.

Купив: 2 модулі пам\'яті DDR4 GoodRam 8GB, ДБЖ Marsriva DC UPS, Замовлення №25531

Дякую магазину - виникли деякі складнощі, але передзвонили, попередили і все вирішили. Замовлення було доставлено вчасно, без пошкоджень. Товар перевірений і вже всебічно використовується. Рекомендую магазин
Відповідь представника «Nimpha»
Вдячні Вам, що знайшли час залишити відгук про Ваш досвід співпраці з нами =) З Повагою, інтернет-магазин Nimpha.
Игорь Якуш рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Купив: Кавомашина автоматична Nivona CafeRomatica 550 (NICR 550), Замовлення №25743

Магазин рекомендую. !!!
Дякуємо, що залишили відгук! З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Анатолий Галин рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Купив: Холодильник Samsung RB38C603EEL/UA, Замовлення №101 404

Обслуговування, строки, ціна - все на вищому рівні. Дякую!
Відповідь представника «Nimpha»
Дякуємо вам за чудовий відгук і теплі слова! Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів найкращим сервісом, і нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені покупкою та нашою роботою. Будемо раді бачити вас знову в нашому інтернет-магазині Nimpha. Дякуємо за рекомендацію!
Andrey F не рекомендує цей магазин
3 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Мережевий зарядний пристрій UGREEN CD226 100W Wall Charger Black

На сайті магазину вказана акційна ціна. Замовив. Через 2 години оператор передзвонив і сказав, що ціна на товар виросла в декілька разів. Замовлення №25876. Я був змушений скасувати замовлення. Не раджу.
Відповідь представника «Nimpha»
Дякуємо, що повідомили. Перепрошуємо за завдані незручності. Великий асортимент, і дійсно була помилка на сайті. Ми вже працюємо над тим, щоб з'ясувати причини цієї помилки та вжити необхідних заходів, аби запобігти подібним ситуаціям у майбутньому. З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Віталій Мироненко рекомендує цей магазин
2 жовтня 2024 р.

Купив: Чохол для планшета, Замовлення №101 409

Замовив чохол для планшета (замовлення 101 409). Миттєво зв'язалися. Отримав - швидше не могло бути. Професійно. Ввічливо. Швидко. Дякую. Рекомендую.
Відповідь представника «Nimpha»
Дякуємо вам за чудовий відгук і теплі слова! Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів найкращим сервісом, і нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені покупкою та нашою роботою. Сподіваємося, чохол для планшета вам чудово служитиме! Будемо раді бачити вас знову в нашому інтернет-магазині Nimpha. Дякуємо за рекомендацію!
meganekoskidesu не рекомендує цей магазин
23 вересня 2024 р.

Хотів купити: Блок живлення GIGABYTE UD750GM (GP-UD750GM)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не рекомендую данний магазин, зробив замовлення на блок живлення (за 3875грн), перетелефонували, вибачились сказали що трапилась помилка і це ціна за інщу модель, більш нову, домовилися що я отримаю старішу модифікацію за цю ціну, потім дзвонить новий менеджер каже що відправлять 5000, або старішу за 4200. Краще переплатіть трохи одразу і оберіть нормальний магазин, не витрачайте час на це непорозуміння. номер замовлення 25770
Відповідь представника «Nimpha»
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією, і приносимо наші щирі вибачення за незручності. Ми вже працюємо над тим, щоб з'ясувати причини цієї помилки та вжити необхідних заходів, аби запобігти подібним ситуаціям у майбутньому. Сподіваємося, що Ви дасте нам ще один шанс виправити враження та порадувати Вас нашими послугами. З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Yaryna рекомендує цей магазин
6 вересня 2024 р.

Купив: WG00310696 Відеокарта ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming 24GB (TUF-RTX3090-24G-Gaming) GDDR6X, 384bi, Замовлення №101385

Чудовий магазин і дуже класні працівники. Швидко оформили замовлення і відправили мені. В чаті спілкувалась з привітним і професійним менеджером, який весь час був на зв’язку. Рекомендую
Відповідь представника «Nimpha»
Дякуємо, що залишили відгук! Приємно, що Ви оцінили оперативність нашої роботи =) З Повагою, інтернет-магазин Nimpha