Хотів купити: Intex 28000, скиммер для бассейна, скіммер Intex Скиммер для бассейнов 28000 Deluxe Wall Mount Surface Skimmer
Хотів купити: Intex 18946, скіммер для басейну 1200л/год-4000л / год
Купив: Bestway надувний матрац 203 x 152 x 22 см з насосом і подушками, Замовлення №42872
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Intex 26330, каркасный бассейн 549 x 132 см ULTRA x TR™ FRAME POOL, Замовлення №32985
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину
Купив: Intex 26706, каркасний басейн 305 x 99 см Prism Frame Pool
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Intex, Ласты
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару
Купив: Не покупайте в этой компании, отправили не то что хотел, Замовлення №23527
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Intex
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення