Купив: Засіб для чищення Coffeein clean Порошок для очищення від кавових олій Detergent 900 г (4820226720041), Замовлення №35065
Купив: Кофе в зёрнах ILLY Espresso 3 кг, Замовлення №20261
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Кофе зернах
Хотів купити: Кавомашина автоматична Nivona CafeRomatica 825 (NICR 825), Замовлення №16300
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Кофемашина Saeco Aulika Focus V2 ANTRACITE, Замовлення №149
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Gaggia Classic Coffee (RI9403/11), Замовлення №103
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару
Хотів купити: Кофе Trevi Premium, 1кг
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару