Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (MXP93), Замовлення №114288
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 9 GPS 41mm Starlight Aluminum Case w. Starlight Sport Band - S/M (MR8T3), Замовлення №110913
Купив: Зарядна станція Anker 522 PowerHouse A1721311, Замовлення №У телефонному режимі
Хотів купити: ASUS PRIME A520M-K, Материнська плата ASUS PRIME A520M-K
Купив: Геймпад Sony DualSense Nova Pink (9728795), Замовлення №100643
Хотів купити: red tedemption 2
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Смартфон Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB Power Black, Замовлення №ТТН 20400348684242
Купив: Бездротовий геймпад Canyon Wireless Gamepad 4-in-1 (CND-GPW3) , Замовлення №47338A
Купив: TV-Приставка Xiaomi Mi box S 4K 2/8 Gb International Edition Black (MDZ-22-AB) (S\\N), Замовлення №33333
Купив: Генератор бензиновый Black&Decker BXGNI900E, Замовлення №43124А
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати