Купив: Дитячий розумний годинник ELARI KidPhone Fresh Green (KP-F/Green), Замовлення №20356
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Детские часы Elari KidPhone 3G Red с GPS-трекером и видеозвонками KP-3GR(S/N), Замовлення №20170
Не сподобалося: сервісна підтримка
Купив: Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Замовлення №0037921
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Смартфон zte blade 20 smart 4/128gb black, Замовлення №15136
Не сподобалося: асортимент, сервісна підтримка

Хотів купити: Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Pro 8/128 GB Cosmic Black
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Купив: Дитячий розумний годинник ELARI KidPhone 3G Black (KP-3GB)
Купив: Смартфон ZTE Blade 20 Smart 4/128GB Gradient Green, Замовлення №16353
Купив: Мобильный телефон Sigma mobile X-treme DT68 black

Купив: Телефон Nokia TA-1526DS2

Купив: Смартфон HUAWEI P Smart Pro 6/128GB Midnight Black (51094UVB)
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару