Купив: ULTRADESK ACTION V2, Замовлення №12906
Сподобалося: наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Купив: Геймерское кресло E-SPORT HEAVY DUTY Black
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Кресло Merryfair Tune Black

Хотів купити: Эргономичное кресло для компьютера MERRYFAIR WAU black BL-Grey
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail

Купив: Офісне крісло для керівника UNIQUE MEBLE Hero black (fabric), Замовлення №9755
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару, повернення товару
Не сподобалося: оформлення замовлення
Купив: Kресло MERRYFAIR WAU white BL-Honey
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Кресло RACER GTS Plus
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару