Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: DJ-мікшер Pioneer DJM-350, Замовлення №298285264
Купив: PS5 Dualsence Midnight Black, Замовлення №229093234
Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Black DLC Titanium with Black Band (010-02540-34/35/47), Замовлення №222620867
Купив: Зарядна станція Bluetti PowerOak EB70 Portable Power Station 1000W 716Wh, Замовлення №217473056
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Гриль вугільний портативний Enders Aurora Mint (1360), Замовлення №210873485
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Samsung 870 EVO 1TB (MZ-77E1T0B), Замовлення №175523068
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Dyson Supersonic c золотым покрытием 23,75 карат в красном чехле, Замовлення №148950744
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: WD Red Pro 18, Замовлення №149498441
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Western Digital WD Purple 14TB (WD140PURZ))
Купив: Конструктор LEGO City Океан: исследовательское судно 745 деталей
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail