Купив: ЦАП з підсилювачем для навушників Shanling H5 Black, Замовлення №34613
Купив: MIDI-клавіатура Arturia MiniLab 3 Deep Black Special Edition, Замовлення №33792
Купив: Фронтальні акустичні колонки Polk audio Signature S20e White, Замовлення №34585
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Навушники з мікрофоном Sennheiser EPOS H3 Onyx Black (1000888), Замовлення №34560
Купив: Стаціонарний медіаплеєр Zidoo Z9X 8K, Замовлення №34487
Купив: Синтезатор Stylophone S1 with Carry Case, Замовлення №34407
Купив: Мережевий аудіопрогравач Eversolo DMP-A6 MASTER EDITION, Замовлення №34296
Купив: Фронтальні акустичні колонки DALI Spektor 6 Black Ash, Замовлення №34264
Купив: Програвач вінілових дисків Rega Planar 1 Plus Matt White Carbon, Замовлення №34244
Купив: GATOR FRAMEWORKS GFWSPKSTMNDSK Desktop Studio Monitor Stand, Замовлення №34210