Відгуки про Techzone

Maxim Chuenko рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р. На модерації

Купив: ЦАП з підсилювачем для навушників Shanling H5 Black, Замовлення №34613

Купував у цьому магазині shanling h5. Зателефонував до магазину, сказали, що є у наявності, ціна як на сайті. Попросили почекати поки перемістять зі складу (мене цікавив самовивіз). Зателефонували години через півтори і сказали, що можна забирати. Все дуже швидко і чітко, товар у заводському пакуванні. Все чудово.
Лиза Баринова рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: MIDI-клавіатура Arturia MiniLab 3 Deep Black Special Edition, Замовлення №33792

Замовлення було оформлено швидко, надіслали на наступний день. Купувала на подарунок. Як працює - поки що не знаю
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Ліза! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
glebun1983 рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Фронтальні акустичні колонки Polk audio Signature S20e White, Замовлення №34585

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Prohodova рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sennheiser EPOS H3 Onyx Black (1000888), Замовлення №34560

Син шукав навушники для онлайн-ігор і зупинився на EPOS H3. Подяка магазину Техзона: швидко оформили, швидко доставили, вже на наступний день! З навушниками все супер.
daniltar29 рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Стаціонарний медіаплеєр Zidoo Z9X 8K, Замовлення №34487

Купил в данном магазине шикарный медиаплеер- Zidoo Z9X 8k. Владелец лично мне привёз приставку, в течении 2 часов. Технозон отлично меня проконсультировал и предложили идеальный вариант, который подходит по всем параметрам. Рекомендую
Юра Борю рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Синтезатор Stylophone S1 with Carry Case, Замовлення №34407

Все супер! Швидко відповідають в телеграмі та швидка доставка
pioneer_ma рекомендує цей магазин
19 жовтня 2024 р.

Купив: Мережевий аудіопрогравач Eversolo DMP-A6 MASTER EDITION, Замовлення №34296

Вже третій раз купую Hi-Fi техніку у Techzone. Проконсультували по наявності, швидко доставили. Все супер!
Vilen Volyanskiy рекомендує цей магазин
19 жовтня 2024 р.

Купив: Фронтальні акустичні колонки DALI Spektor 6 Black Ash, Замовлення №34264

xzy46prhs6 рекомендує цей магазин
17 жовтня 2024 р.

Купив: Програвач вінілових дисків Rega Planar 1 Plus Matt White Carbon, Замовлення №34244

Чудовий магазин ! Хлопці привезли всі кольори , щоб була можливість обрати , сервіс на рівні . Допомогли з вибором програвача , всі додаткові позиції в наявності ! Дякую Вам , розвитку та багато замовлень !
Artem Baranchuk рекомендує цей магазин
15 жовтня 2024 р.

Купив: GATOR FRAMEWORKS GFWSPKSTMNDSK Desktop Studio Monitor Stand, Замовлення №34210

Замовив і одразу сплатив на сайті. На наступний день подзвонили і повідомили що вже їдуть з доставкою. Доставили до під'їзду. Товар у заводському пакування. І коробка і зміст цілі. Магазином задоволений. Товаром також.
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Артеме! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!