Хотів купити: Розподільник Intertool Распределитель 2-х канальный GE-2003
Купив: Мультиметр цифровий Fluke 106, Замовлення №37649
Купив: Набор для ремонта мобильных телефонов и планшетов Pro\'sKit SD-9322M, Замовлення №24060
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Intertool HT-7052
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Купив: Контактний паяльник ProsKit 8PK-S120NB-40, Замовлення №17283
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Набор для выжигания по дереву ZD 410B 40W, Замовлення №26954
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Пускозарядное устройство 10000 mАч. INTERTOOL AT-3009
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Экстракторы сломанных винтов VOREL: 1/8 \\\'до 3/8\\\', V-24000
Купив: YD103-60-4, Замовлення №15118
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, відвантаження товару
Хотів купити: Компрессор 50 л, 2.23 кВт, 220 В, 8 атм, 354 л/мин, 2 цилиндра INTERTOOL PT-0004, Замовлення №13626
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail