Купив: MTJV3 Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case USB-C, Замовлення №00000048396
Купив: Apple MagSafe Charger for iPhone (MHXH3), Замовлення №00000048226
Купив: Кабель Blueo Liquid Silicone USB-C to Lightning Cable White (BC5938W), Замовлення №00000048102
Купив: Акустика JBL Flip 6 Blue (JBLFLIP6BLU), Замовлення №00000046310
Купив: Baseus Compact Quick Charger U+C 20W White (CCXJ-B02), Замовлення №00000045226
Купив: Baseus Compact Quick Charger 30W Black (CCXJ-E01), Замовлення №00000045044
Купив: Apple USB-C to Lightning Cable (1m) (MM0A3), Замовлення №00000044700
Купив: Apple 20W USB-C Power Adapter (MHJE3), Замовлення №00000042847
Купив: Apple iPhone 15 Pro Max Silicone Case with MagSafe Storm Blue (MT1P3), Замовлення №00000042530
Купив: Apple EarPods with Lightning Connector (MMTN2), Замовлення №00000041726