Відгуки про eStore.ua

Фабиш Нона рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: MTJV3 Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case USB-C, Замовлення №00000048396

Замовляла тут навушники. Приїхали вчасно в робочому стані! Можу виділити роботу консультанта швидко та якісно допоміг з оформленням замовляння!
Хара Василий рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Apple MagSafe Charger for iPhone (MHXH3), Замовлення №00000048226

Залишилися взахваті від покупки! Гарний машазин з великим вибором техніки! Рекомендую!
Царюк Глеб рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Кабель Blueo Liquid Silicone USB-C to Lightning Cable White (BC5938W), Замовлення №00000048102

Все швидко відправили. Кабель прибув з усіма чеками. Дуже задоволений сервісом!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Дякуємо за ваші добрі слова. Наша команда завжди працює на результат і старається зробити покупку максимально комфортною для вас. До нових зустрічей в eStore.ua
Гончаренко Міла рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Акустика JBL Flip 6 Blue (JBLFLIP6BLU), Замовлення №00000046310

Замовляла тут колонку JBL Flip 6, дуже швидко відправили замовлення. Товар приїхав цілим у повній комлектації з усіма чеками. Зауважень до сервісу немає. Дякую за таку швидкість та якість!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Ваша позитивна оцінка є для нас найбільшою нагородою! Для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт отримував тільки найкращі продукти та обслуговування. До нових зустрічей в eStore.ua
Sergey Evgenevich рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Baseus Compact Quick Charger U+C 20W White (CCXJ-B02), Замовлення №00000045226

Дуже великий вибір техніки, відмінна робота персонала, швидке оформлення та доставка замовлення. Сервіс 10/10!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Задоволені клієнти - наш головний пріоритет! Дякуємо, що обрали нас, не забудьте знову завітати для здійснення нових покупок. До нових зустрічей в eStore.ua
Булавинцева Оля рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Baseus Compact Quick Charger 30W Black (CCXJ-E01), Замовлення №00000045044

Дуже вічливий персонал, консультант швидко допоміг з вибором товару. Товар приїхав цілий за усіма чеками. Рекомендую!
Солдатенко Юля рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Apple USB-C to Lightning Cable (1m) (MM0A3), Замовлення №00000044700

Можу порадити цей магазин. Купувала тут кабель на айфон. Доставили швидко без затримок. Ввічливий персонал.
Відповідь представника «eStore.ua»
kopyl sergei рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Apple 20W USB-C Power Adapter (MHJE3), Замовлення №00000042847

Оригінальна продукція. Консультант швидко та якісно допоміг оформити замовлення. Якщо вам потрібна техніка Apple, то можу прорекомендувати цей сервіс!
Кушнір Павло рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Apple iPhone 15 Pro Max Silicone Case with MagSafe Storm Blue (MT1P3), Замовлення №00000042530

Кращий магазин техніки з приємним обслуговуванням та цінами. Залишився приємно задоволеним.
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Нам дуже приємно чути такі гарні слова від наших клієнтів. Наша команда завжди працює на результат і старається зробити покупку максимально комфортною для вас. До нових зустрічей в eStore.ua
Яровой Ян рекомендує цей магазин
27 жовтня 2024 р.

Купив: Apple EarPods with Lightning Connector (MMTN2), Замовлення №00000041726

Купував у вас еірподси, дуже сподобалося: швидке обслуговування, уважний персонал і хороші ціни. Рекомендую!