Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 110

за 6 міс 0
за 12 міс 0
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (110)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Gute рекомендує цей магазин
21 грудня 2021

Купив: Смартфон OnePlus 9 Pro 12/256GB Stellar Black, Замовлення №20057

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Приємна ціна. Грамотна консультація. Доставка товару була виконана вчасно.
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment щиро дякує Вам, що поділилися досвідом покупки в нашому магазині! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю обслуговування. Будемо раді Вашим майбутнім зверненням. З Повагою і найкращими побажаннями, команда Fragment!
Шум А. рекомендує цей магазин
14 грудня 2021

Купив: Смарт-годинник HUAWEI Watch GT 2 Pro Night Black (55025736), Замовлення №20047

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

очень быстрая доставка (утром заказал – около 4 дня, курьер доставил). Могу рекомендовать!
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment благодарит Вас за отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны покупкой и качеством обслуживания! Обращайтесь к нам снова, будем рады видеть Вас в числе наших постоянных клиентов =) С Уважением и наилучшими пожеланиями, команда Fragment!
Nata3333 рекомендує цей магазин
11 грудня 2021

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 mini 256GB Midnight (MLK53), Замовлення №20039

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment благодарит Вас за отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны покупкой и качеством обслуживания! Обращайтесь к нам снова, будем рады видеть Вас в числе наших постоянных клиентов =) Также мы благодарны за отличные фото товара, которыми Вы дополнили отзыв, нам очень приятно =) С Уважением и наилучшими пожеланиями, команда Fragment!
Ігор Чернявський рекомендує цей магазин
9 грудня 2021

Купив: Стандартний об'єктив Sigma AF 85mm f/1,4 DG HSM Art, Замовлення №20036

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Оформляв товар під замовлення, кілька днів очікував. Отримав товар запакованим, як і обіцяли. При доставці все перевірив. Все працює.
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment щиро дякує Вам, що поділилися досвідом покупки в нашому магазині! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю обслуговування. Також ми вдячні за чудові фото товару, якими Ви доповнили відгук =) Будемо раді Вашим майбутнім зверненням. З Повагою і найкращими побажаннями, команда Fragment!
Swet7GM рекомендує цей магазин
24 листопада 2021

Купив: Навушники TWS JBL Tune 115 TWS White (JBLT115TWSWHT), Замовлення №19865

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment щиро дякує Вам, що поділилися досвідом сервісного обслуговування в нашому магазині! Наша команда, робить все можливе для того, щоб Ви якомога швидше отримали товар на заміну. Ми вдячні Вам за розуміння і за очікування. З Повагою і найкращими побажаннями, команда Fragment!
Отримав нові навушники. Але все ж таки зазначу, що довго прийшлося чекати на заміну. Менеджери магазину були дуже люб'язні, завжди повідомляли про наступні дії, які мені потрібно було зробити, і на якому етапі моя справа. Наступні свої покупки буду робити тільки тут і можу рекомендувати магазин, як відповідальний і перевірений в плані сервісної підтримки! Всього найкращого!
7 грудня 2021 Відповісти
Представник магазину «Fragment» відповів на коментар Swet7GM
Команда Fragment щиро дякує Вам, що поділилися досвідом сервісного обслуговування в нашому магазині! Наша команда, приносить вибачення, що Вам прийшлося довго чекати. Нажаль, процес заміни залежить від Офіційного представництва JBL Україна. Ми вдячні Вам за розуміння і за очікування. З Повагою і найкращими побажаннями, команда Fragment!
8 грудня 2021 Відповісти
Bogdon53KH рекомендує цей магазин
17 листопада 2021

Купив: Смартфон Google Pixel 5 8/128GB Just Black, Замовлення №19996

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment благодарит Вас за отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны покупкой и качеством обслуживания! Прекрасно, что нам удалось осуществить такой замечательный сюрприз =) Обращайтесь к нам снова, будем рады видеть Вас в числе наших постоянных клиентов =) С Уважением и наилучшими пожеланиями, команда Fragment!
Иванович Олег рекомендує цей магазин
13 листопада 2021

Купив: Смартфон Sony Xperia 1 III 12/512GB Gray, Замовлення №19994

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Делаю апгрейд в данном магазине к третьему соне. Все начиналось с марка 1. Спасибо команде за подарок (получил как бонус за очередную покупку – пленку на экран, на марк 2 у меня она продержалась от покупки до этапа продажи, экран как новый).
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment благодарит Вас за отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны покупкой и качеством обслуживания! Мы очень рады видеть Вас в числе наших постоянных клиентов =) Относительно Вашего вопроса) Мы всегда затрудняемся ответить, так как эту информацию знает только производитель. Но обещаем, что как только будет известна дата анонса Sony Xperia 1 IV – наш менеджер сообщит об этом Вам в первую очередь =) С Уважением и наилучшими пожеланиями, команда Fragment!
Мишко Л. рекомендує цей магазин
12 листопада 2021

Купив: Стандартний об'єктив Tamron AF 28-75mm f/2,8 Di III RXD, Замовлення №19982

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Оформлял объектив в кредит. Менеджер подтвердила наличие, и пока я подписывал договор и проходил все остальные процедуры с кредитной организацией, поставила товар в резерв (были у меня случаи с другими магазинами, подтвердили кредит, а товара уже не было). Доставили в день заказ. Работой магазина, менеджеров по кредитованию и курьера))) очень доволен.
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment благодарит Вас за отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны покупкой и качеством обслуживания! Обращайтесь к нам снова, будем рады видеть Вас в числе наших постоянных клиентов =) С Уважением и наилучшими пожеланиями, команда Fragment!
Laura45 рекомендує цей магазин
9 листопада 2021

Купив: бездзеркальний фотоапарат Fujifilm X-T200 kit (15-45mm) Dark Silver (16645955), Замовлення №19973

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment благодарит Вас за отзыв и высокую оценку работы нашего магазина! Нам очень приятно, что Вы остались довольны покупкой и качеством обслуживания. Относительно предоплаты за товар, в нашем магазине есть такое правило, так как, к сожалению часть людей, которые заказывают товары в интернете наложенным платежом в итоге не забирают и не оплачивают свои посылки. Причины бывают разными, как уважительными (болезнь, задержали зарплату), так и неуважительными (безответственность, заказ прикола ради, конкуренты "резвятся"). Но какова бы не была причина отказа - для продавца это всё равно потеря денег в размере стоимости доставки в обе стороны, а также транспортировка со склада и обратно поставщику. Мы благодарны Вам за доверие. Для нас это очень важно! Обращайтесь к нам снова, будем рады видеть Вас в числе наших постоянных клиентов =) С Уважением и наилучшими пожеланиями, команда Fragment!
Олексієнко рекомендує цей магазин
31 жовтня 2021

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Proscenic P11, Замовлення №19967

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «Fragment»
Команда Fragment щиро дякує Вам, що поділилися досвідом покупки в нашому магазині! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю обслуговування. Також ми вдячні за чудофі фото товару, якими Ви доповнили відгук =) Будемо раді Вашим майбутнім зверненням. З Повагою і найкращими побажаннями, команда Fragment!